Doğal Yöntemlerle Saç Rengi Açma

Çeşitli kimyasallar içeren saç boyalarını kullanmak istemeyen kadınlar çareyi doğal yöntemlerle saç açmada buldu. Peki, saç rengi açma yöntemleri neler? Saç rengi nasıl açılır? Detaylar haberimizde...

06.08.2020-18:02 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-14:49) Doğal Yöntemlerle Saç Rengi Açma

Doğal yöntemlerle saç rengini açarak kimyasal ürünlerin hem saçınıza hem de saç derinize vereceği zararlardan korunmuş olursunuz. Peki, doğal yöntemlerle saç rengi nasıl açılır? Sizin için doğal saç rengi açma yöntemlerini bir araya getirdik. İşte detaylar…

LİMON

İki limonun suyunu geniş bir kabın içerişine aldığınız suyun içerisine ekleyin. Ardından bu karışımı duş aldığınız esnada saç maskenizin içerisine ekleyin. Güneşe çıktığınız zaman saçlarınızın renginin yavaş yavaş açıldığını fark edeceksiniz.

SODA

Saç renginizin açılmasına yardımcı olan soda, aynı zamanda saçlarınızın sağlıklı bir şekilde parlamasını da sağlayacak. Şampuanınızın içerisine bir miktar soda ekleyin ve saçlarınızı bununla yıkayın. Zamanla saç renginizin açıldığını fark edeceksiniz.

TARÇIN

Saç kreminizin içerisine bir tutam tarçın ekleyip saçlarınıza sürün. Daha sonra saçınıza bir bone geçirerek bir gece boyunca bekleyin. Ertesi gün saçlarınızı duruladıktan sonra renginin açıldığını fark edeceksiniz.

PAPATYA ÇAYI

Saç rengi açmanın vazgeçilmez yöntemlerinden biri de papatya çayıdır. Bir avuç papatya çayını 4 su bardağı suyun içerisine ekleyerek kaynatın. Kaynatma işleminin ardından 10-15 dakika soğumasını bekleyin. Çay soğuduktan sonra saçınıza masaj yaparak uygulayın. Bir süre güneşte beklerseniz etkisini daha hızlı görebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal