Diyet Yaparken İşlenmiş Gıdalardan Uzak Durun!

Spor destekli yaptığımız diyetler hem kilo vermemize hem de sağlıklı bir vücuda sahip olmamıza destek olur. Peki diyet yaptığımız süre boyunca uzak durmamız gereken besinler neler bir bakalım.

16.05.2019-15:32 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-15:20)

Hayatımızın bir parçası haline gelen diyet, sağlıklı bir yaşam için de başvurdğumuz yöntem olabiliyor. Peki diyet yaparken gözden kaçırdığımız şeyler var mı? Hangi gıdalar diyetimizi tehlikeye atıyor. İşte uzak durulması gereken besinler..

DİYETTE BUNLARDAN UZAK DURUN!  

Diyet yaparken kaçınmamız gereken ilk şey 4-5 saati geçen açlık süreleri. Kişi aç hissettiği zamanlarda ruhsal ve bedensel olarak kendini mutsuz hissedeceği için ve zararı olacağı için diyet yaparken aç kalmamak ilk kuralımız olmalı. 

İkincisi işlenmiş gıdalardan uzak durulması gerekliliği. İşlenmiş gıdalardan kastımız olabildiğince içerisinde glikoz, glikoz şurubu, fruktoz, fruktoz şurubu gibi katkı maddesi ilave edilen ürünler. Bu noktada etiket okumak çok önemli, özellikle marketlerden alınan gıdalarda etiket kısmında glikoz gibi, fruktoz gibi katkı maddelerinin isimleri varsa ürünlerden uzak durmalıyız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal