Diş Macunu İle Burundaki Siyah Noktalardan Kurtulmak Mümkün mü?

Diş Macununu burnunuza sürün ve inanılmaz bir şey olacak! İnsanlar artık sosyal medya sayesinde güzellik ve temizlik sorunları için evde yapılabilecek çözümler üretiyor.Diş macunuyla öyle şeyler yapıyorlar ki şok olacaksınız! Şimdi haberimize geçelim.

05.04.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 05.04.2018-17:52) Diş Macunu İle Burundaki Siyah Noktalardan Kurtulmak Mümkün mü?

Diş macununu burnunuza sürün ve inanılmaz bir şey olacak! İnsanlar artık sosyal medya sayesinde güzellik ve temizlik sorunları için evde yapılabilecek çözümler üretiyor. Ve diş macunuyla öyle şeyler yapıyorlar ki haberimizi okuduğunuzda yok artık diyeceğinizden eminim. Şimdi haberimize geçelim...

Siyah noktalar hem kızların hem de erkeklerin yaşadığı bir cilt problemidir. Siyah noktalar cildin aşırı yağlanmasıyla ölü hücrelerin birikmesiyle oluşur, cilt kalitesini bozarak kötü bir görünüme neden olur. Cilt bakımıyla siyah noktalardan kurtulmak mümkün olsa da evde hazırlayacağınız formüllerle de siyah noktalardan kurtulabilirsiniz.

DİŞ MACUNUYLA SİYAH NOKTALARDAN NASIL KURTULURUZ?

Siyah nokta temizlemek için her diş macununu kullanamazsınız.

Kullanacağınız diş macunu jel beyazlatma özelliğine sahip ve hassas dişler için kullanılan bir diş macunu olmalıdır. Aynı zamanda nane aromalı bir diş macunu olması daha yararlı olacaktır.

Diş macunu ile siyah nokta temizleme işlemini doktorlarda önermektedir bu yüzden de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Öncelikle ılık suyla yüzünüzü yıkayın ardından da diş macununu siyah nokta olan bölgeye sürün macunu elinizle yayın diş macununu sürdükten sonra kurumasını beklemelisiniz. Kuruduktan sonra cildinizi ılık suyla yıkayabilirsiniz.

Siyah noktaların kalkmasında oldukça faydasını göreceksiniz bu işlemi diş fırçasıyla da yapabilirsiniz.

Önceden kullanılmamış diş fırçası üzerine bir miktar diş macunu konur ve sorunlu bölgeye yumuşak, dairesel hareketlerle fırçalanır. Ve ılık suyla yıkaya bilirsiniz bu teknik hafta da bir uygulanır.

Cildinize ne kadar değer verirseniz o da size bir cevap verecektir unutmayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal