Dekorasyon Objesi Olarak Kurutulmuş Gül! Gül Kurutma Yöntemleri Neler?

Kitapların arasından çıkıp bir dekorasyon objesi olan kurumuş güller, eşyalarla uyumu yakalayıp huzur verebiliyor... Canlı gülleri nasıl kuruturuz? Gül kurutma yöntemleri nelerdir? Gelin hepberaber gül kurutmanın kolay yolları nelermiş bakalım.

22.03.2019-17:36 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-17:26) Dekorasyon Objesi Olarak Kurutulmuş Gül! Gül Kurutma Yöntemleri Neler?

Gül kurutma yöntemleri neler? Gül kurutmak için neler yapmalı? Evinizde kolaylıkla nasıl gül kurutabilirsiniz? İşte gül kurutmanın en kolay ve pratik yöntemleri...

GÜL KURUTMA YÖNTEMLERİ

Marketlerden aldığınız gliserin gül kurutabileceğiniz bir yöntemdir. Bir çay kaşığı gliserin ile bir yemek kaşığı suyu karıştırarak gülleri temiz bir örtünün üzerine kurumaya bırakın. Özellikle yaz aylarında en kolay gül kurutma yöntemlerinden biri de güneşte kurutmaktır. Temiz bir bezin üzerine güllerinizin yapraklarını serpiştirerek üzerine de beyaz ince bir bez sererek güneş ışınlarının gülün içerisindeki vitamini öldürmesine izin vermeden kurutabilirsiniz.

Mikrodalga bir çok konuda pratik olarak hayatımızda yerini alan ev aletlerinden biri gül kurutmak içinde pratiklik sağlayan adımlardan biridir. Silisyum ile kapladığınız gülleri mikrodalganın içerisine atarak kurutabilirsiniz. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal