Dar Olan Babet Çorapları Nasıl Gevşetilir?

Çorapların dar olması hem ayak sağlığına zarar verir hem de rahatsız eder. Bu nedenle gevşetmek için bu yolları bilmek gerekiyor.

09.09.2019-14:40 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-14:37) Dar Olan Babet Çorapları Nasıl Gevşetilir?

Babet çoraplar dar olabilir ve tekrar giymek için onu genişletmek gerekiyor ki ayağa olsun. Bu nedenle genişletmek için bu yöntemlere dikkat etmelisiniz.

DAR OLAN BABET ÇORAPLARI NASIL GEVŞETİLİR?

Uygun çorap tercih etmek gerekiyor ancak çorapları ısı ve güçle germek de problemi çözer. Yüksek ısı kullanmanın en iyi yöntemi ütü, sıcak su, sıcak kurutucu veya fön makinesidir. Sıcak kurutucu veya ütü, oldukça sıcak su veya fön makinesi ile çoraplara ortalama 10 dakika ısı kulllanın. Lastikli elastik yüksek sıcaklıklara ısıtıldığında niteliği değiştirir, bu nedenle çorapları sıcakken uzatırsanız daha başarılı olursunuz. Çorapları büyük bir kap veya bacağınızın ebatında benzer öteki bir nesnenin çevresini gerin. Elastik soğudukça, çorap nesnenin biçimini alacaktır. Tamamen soğuduğunda, nesneyi çoraptan alın. Çorapları gevşek tutmaya destek olacağından, temizlemenin ardından bir top meydana getirmek için çorap çiftlerini birbirine ekleyin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal