Dakikalar İçinde Gideri Açın

Tıkanan gideri açmak için sürekli pompa kullanmak ve kendinizi yormak zorunda değilsiniz. Dakikalar içinde bu sorunu çözebilirsiniz.

07.10.2019-10:10 - (Son Güncelleme: 07.10.2019-10:06)
Tıkanan giderdeki biriken yağ ve çöpleri temizlemek için sirke ve karbonattan yardım alabilir isterseniz peroksit de kullanabilirsiniz.
 
GİDERİ AÇMA YÖNTEMLERİ
 
Bazen tıkanmış bir giderler yalnızca sıcak su yeterli olacaktır. Toplanan yağlar özellikle dirseklerde kalır. Giderin içindeki suyu
olabildiğince boşaltın ve sıcak su dökün. Biriken yağları eriterek giderin açılmasını mümkün kılın. Sirke ve karbonat en büyük drenaj çıkarıcıdır ve bunun için oldukça uygun maliyetlidir. Karbonat ve sirke içindeki asidik içeriğin alkali kalitesi güzel bir tahliye temizleyicisidir. Bu malzemelerle beraber bir bardak sıcak suya da lazım olacak. İlk olarak, sıcak suyu gidere dökün, daha sonra bir bardak karbonatı dökün. Ardından, giderin üzerini kapamak için ıslak bir bez uygulayın ve ortalama 10 dakika bekletin. 10 dakika sonra, bir bardak sirke dökün ve bir kez daha birer bardak sıcak su akıtın. Giderinizin açıldığını fark edersiniz. Çoğu kişi banyoda bir şişe hidrojen peroksit tutar, bu iyi bir mantıktır. Bir fincan perokside bir yemek kaşığı karbonat katın ve tıkanmış gidere suyunu dökün. Bir miktar köpüklenme olacaktır. Ortalama 15 dakika dinlendirin, daha sonra sıcak su ile devam edin.
 
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.
 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal