Daha Yumuşak ve Sağlıklı Saçlar için Maske Önerisi

Bu bakım tarifiyle eskisinden çok daha yumuşak hissettiren saçlara sahip olabilirsiniz.

21.11.2018-14:47 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-14:43) Daha Yumuşak ve Sağlıklı Saçlar için Maske Önerisi

Saçınız kuru, kırılgan, kıvırcık veya hasarlıysa, muhtemelen daha fazla neme ihtiyaç duyar. Saç bakım tedavisi, saçınıza ihtiyaç duyduğu nemi vermek için harika ve rahatlatıcı bir yöntemdir. Bu bakım tarifiyle eskisinden çok daha yumuşak hissettiren saçlara sahip olabilirsiniz.

 

Yağ hazırlayın: 1 ila 2 çorba kaşığı hindistan cevizi ya da zeytinyağını biraz ısıtın. Bunu mikrodalgada veya ocakta yapabilirsiniz, ama çok ısınmasına izin vermeyin. Malzemeleri karıştırın: 1 tatlı kaşığı : badem yağı, hindistancevizi yağı, zeytinyağı ve susam yağı. 3 yemek kaşığı hindistancevizi yağı, 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 4 ila 5 damla E vitamini yağı.

 

Yağları kafa derisine ve saç köklerine kadar uçlarına kadar 5 dakika masaj yapın: Yağın kalan kısmını saçlarınızdan köklerine ve uçlarına sürün. Bu, kafa derisindeki dolaşımın iyileştirilmesine yardımcı olacaktır.

 

Kafanızın etrafında nemli, sıcak bir havlu sarın: Temiz bir havluya ılık suda daldırın. Fazla suyu sıkın. Havlunuzu başınızın ve saçınızın etrafına sarın. Gerekirse bir klipsle sabitleyin.

 

Havluyu 5 ila 6 dakika boyunca kafanızda bekletin: Isı yağı kapar ve saç köklerini açar. Yağın saçınıza ve kafa derisine nüfuz etmesine yardımcı olur ve onu besler. Çok kuru saçlarınız varsa, 15 ila 20 dakika bekletebilirsiniz. Saçlarınızı ılık su kullanarak yıkayın: Yağı saçınızdan arındırmak için yumuşak bir şampuan kullanarak ılık suyla saçınızı durulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal