Daha İnce Görünmek İçin Böyle Giyinin!

Bazı kıyafetler olduğumuzdan daha kilolu gözükmemize neden oluyor. Ancak daha ince gözükmemize yardımcı olan tüyolarda bulunmakta. Sizin için daha ince gözükmenize yardımcı olacak tüyoları bir araya getirdik. Peki, ince gözükmek için nasıl giyinmek gerekir? Detaylar haberimizde…

27.06.2020-15:49 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-15:10) Daha İnce Görünmek İçin Böyle Giyinin!

Kıyafet seçimlerinizde yapabileceğiniz ufak değişikliklerle vücudunuzdaki bazı kusurların kapatılmasını sağlayarak, olduğunuzdan daha ince ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Sizlere kıyafet seçiminde ipucu olacak birtakım detayları bir araya getirdik. İşte daha ince ve şık görünmenizi sağlayacak detaylar…

SİYAHA GÜVENİN

Siyah renkli kıyafetler her zaman fazla kilolarınızı saklamanıza yardımcı olur. Ancak sürekli siyah giyinmek de bir yerden sonra sıkıcı olabilir. Siyahı doğru renklerle kombinlemeniz gerekir. Eğer bacaklarınızı gizlemek istiyorsanız siyah uzun bir etek giyebilir, renkli bir bluz ile dikkatleri başka bir yöne çekebilirsiniz.

YÜKSEL BELDEN PANTOLONLARDAN FAYDALANIN

Yüksek bel pantolonlar ve etekler bel bölgenizdeki fazlalıkların saklanmasına yardımcı olur. Yüksel bel pantolonlar sayesinde ince ve uzun gözükmeniz mümkün.

AKSESUARLARDAN YARDIM ALIN

Kolye, küpe, bileklik, saat ve bandana gibi aksesuarlarla kombininizi zenginleştirebilirsiniz. Ayrıca canlı renkte ve boyutu büyük olan çantalar tercih ederek daha küçük yani ince bir görüntü yakalayabilirsiniz.

DURUŞA DİKKAT!

Giydiğiniz kıyafetler ve kullandığınız aksesuarların yanı sıra duruşunuz da oldukça önemlidir. Vücudunuzu dik bir pozisyona getirerek formunuzu daha iyi gösterebilir ve giydiğiniz kıyafetleri en iyi şekilde taşıyabilirsiniz.

BEDENİNİZE UYGUN KIYAFETLER TERCİH EDİN

Kendi bedeninizden büyük kıyafetler tercih etmek sizi olduğunuzdan daha kısa ve kilolu gösterir. Aynı zamanda bedeninizden küçük giysiler tercih etmeniz de fazlalıklarınızın daha çok gözükmesine neden olur.  Her zaman kendinizi rahat hissedeceğiniz, bedeninize uygun kıyafetler tercih edin.

A KESİM ETEKLERİ TERCİH EDİN

Gardırobunuzda bulunması gereken en önemli kıyafetlerden biri de şüphesiz A kesime sahip olan eteklerdir. A kesim etekler sayesinde kalça genişliğinizi saklayabilir, belinizi daha ince gösterebilirsiniz

BASKILARA VE DESENLERE DİKKAT EDİN

Çizgi deseni bulunan kıyafetlere dikkat etmelisiniz. Özellikle enine doğru giden kıyafetlerden uzak durun! Ancak bu kural boydan çizgilere sahip olan kıyafetler için geçerli değildir. Çünkü boyuna doğru olan çizgiler her zaman daha uzun ve ince gözükmenize yardımcı olur.

İÇ ÇAMAŞIRLARINIZI SEÇERKEN ÖZEN GÖSTERİN

İç çamaşırı tercihinizle vücudunuzdaki fazlalıkları toparlayabilirsiniz. Vücudunuzun üst bölgesindeki fazlalıklar için toparlayıcı sutyenlerden kullanabilirsiniz. Alt bedeniniz için de toparlayıcı ve likralı kumaşları tercih etmenizde fayda var. 

KORSE KULLANMAYA NE DERSİNİZ?

Sorunlu bölgelerinizi saklamanıza yardımcı olan kıyafetlerden biride şüphesiz korsedir. Ancak korse kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Bunlardan biri hareketlerinizin kısıtlanmasını engelleyen korseleri tercih etmemektir. Korse sayesinde vücudunuzun daha formda ve ince gözükmesini sağlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal