Daha Gür ve Uzun Kirpiklere Sahip Olmanın Yolları

Her kadın gür ve uzun kirpiklere sahip olmak ister ancak herkes doğuştan şanslı olmayabilir. Ama üzülmeyin! Daha gür ve uzun kirpiklere sahip olmanın doğal yolları var.

01.01.2019-09:58 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-09:51) Daha Gür ve Uzun Kirpiklere Sahip Olmanın Yolları

Her kadın gür ve uzun kirpiklere sahip olmak ister ancak herkes doğuştan şanslı olmayabilir. Ama üzülmeyin! Daha gür ve uzun kirpiklere sahip olmanın doğal yolları var. İşte gür ve uzun kirpiklere sahip olmak için yapmanız gerekenler...

YATMADAN ÖNCE MAKYAJINIZI ÇIKARIN

Uyumadan önce mutlaka makyajınızı çıkarın. Rimel, eyeliner ve farların uzun süre gözde kalması, kirpiklere zarar verebilir. Kirpiklerin dökülmesini önlemek için, mutlaka makyajı nazikçe temizlemek gerekir.

SON KULLANMA TARİHİNE DİKKAT!

Başkalarının makyaj malzemelerini kullanmayın. Herkesin vücudunda farklı iyi ya da kötü bakteriler bulunduğundan başkasının kişisel eşyasındaki bakterilere karşı bağışıklık sisteminiz olumsuz etkilenebilir. Kullandığınız makyaj ürünlerinin son kullanma tarihlerine dikkat edin. Unutulmamalıdır ki makyaj ürünleri 1 yıl kadar tazeliğini koruyabiliyor.

ETKİLİ BAKIM YAĞLARI

Yeşil çayı kirpiklerinize sürerek, kirpiklerinizi temizleyebilirsiniz. Demlediğiniz yeşil çaya batırdığınız pamuğu kirpik diplerinize ve kaşlarınıza sürün. Yeşil çay hem gözü temizler hem de kirpik dökülmesini engeller. Cilt ve saç bakımı için etkili olan zeytinyağı, kirpik ve kaşlar içinde mucizevi etkiler yaratır. Yine hint yağı, kirpik ve kaş bakımında kullanılır. Antibakteriyel özelliği olan lavanta yağı, maskaralarda biriken bakterileri yok eder.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal