Daha Genç Görünmenin Etkili Yolları

Zamanı ve yaşlanmayı durdurmak elbette ki imkansızdır. Fakat, her kadın olduğundan daha genç ve güzel görünmek ister. İşte daha genç ve güzel görünmenin yolları...

27.01.2018-08:54 - (Son Güncelleme: 27.01.2018-08:50) Daha Genç Görünmenin Etkili Yolları

Zamanı ve yaşlanmayı durdurmak elbette ki imkansızdır. Fakat, her kadın olduğundan daha genç ve güzel görünmek ister. Bunu elde etmek için birtakım konularda daha dikkatli ve özenli olmak lazım. Beslenme, cilt bakımı ve renklerle yaşlanma sürecini yavaşlatmak ve daha genç görünmek gayet mümkündür.

İşte daha genç ve güzel görünmenin yolları…

BESLENMEYE DİKKAT!

Vitamin ve mineral bakımından zengin besinler tüketmeye dikkat edin. Özellikle demir içeren gıdalar, göz altınızdaki yaşlanma belirtilerine engel olur ve daha genç görünmenizi sağlar. Ispanak, fasulye gibi besinlerle demir eksikliği giderebilirsiniz.

CİLDİNİZİ NEMLENDİRİN

Nemini yitirmiş, kuru ciltler daha çabuk kırışır ve donuk bir görünüm ortaya çıkarır. Bu da sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterir. Bu görüntüden kurtulmak için cildinizi mutlaka nemlendirmelisiniz.

GÖZ ÇEVRESİNE ÖZEN GÖSTERİN

Göz çevresi, hassastır ve gerekli bakım yapılmadığında sizi olduğunuzdan daha yaşlı göstermeye neden olur. Göz çevrenizi düzenli olarak nemlendirmek, gözaltı torbaları ve morluklarından kurtulmak için doğal ürünler kullanmaya dikkat edin.

MAKYAJA DİKKAT!

Makyaj, daha güzel görünmek için tercih edilen bir uygulamadır. Fakat yanlış bir makyaj sizi olduğunuzdan yaşlı gösterir. Bu sebeple bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Allığı, yanaklar yerine elmacık kemiklerine uygulayabilirsiniz mesela.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal