Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gözdesi Oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kastamonu da kendisine ikram edilenleri değerlendirdi. Ve aralarından bir tanesini öyle çok beğendi ki hayranlığını şöyle dile getirdi...

03.12.2019-10:45 - (Son Güncelleme: 03.12.2019-10:20)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı Kastamonu ziyareti esnasında kendisine ikram edilen Kastamonu pastırmasını çok beğendi beğenisini; "mantıda Kayseri, pastırmada Kastamonu” sözlerriyle dile getirdi.

"MANTIDA KAYSERİ, PASTIRMADA KASTAMONU”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısından sonra kendisine ikram edilen Kastamonu pastırmasını tattıktan sonra, Kayserili olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye dönerek, “Kastamonu pastırması daha iyi” demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Mantıda Kayseri, pastırmada Kastamonu” demesi ise Kastamonulular tarafından mutlulukla karşılandı.

Pastırmada Kastamonu’nun lezzetini hiçbir yerin tutamayacağını savunan Kastamonulular, ünlü gurme Vedat Milor’dan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Kastamonu pastırmasının lezzetini tescillediğini söylediler.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal