Coronavirüsü Günlerinde Ev Modası

Coronavirüsü nedeniyle evlerimizde kaldığımız bugünlerde beslenme ve egzersiz yapmaya özen gösterdiğimiz kadar giydiğimiz kıyafetlere de dikkat etmeliyiz. Kıyafetlerimizin ev modasına uygun olmasının yanı sıra temizliğinin de önemi oldukça fazla. İşte ev trendi kıyafetlerden temizliğine merak ettikleriniz…

11.04.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-13:27) Coronavirüsü Günlerinde Ev Modası

Coronavirüsü günlerinde özellikle dışarıdan eve gelindiği zaman olası mikrop ve virüslerin yok edilmesi için kıyafetlerin baştan aşağı çıkarılıp yüksek ısıda 60-90 derece arasında yıkanması gerekiyor. İşte Corona günlerinde ev modası ve kıyafet temizliği…

KIYAFETLER NASIL TEMİZLENMELİ?

Dışarıdan geldiğiniz zaman üzerinizdeki büyük parça kaban, mont ve palto gibi ürünleri balkonda minimum 12 saat havalandırmanız yeterli olacaktır. Bununla içiniz rahatlamazsa dilerseniz buharlı ütülerle hem yıkanan hem de havalandırdığınız kıyafetlerinize yüksek oranda buhar tutmakta fayda sağlayacaktır.

Hijyenin oldukça önem kazandığı bugünlerde evde geçirilen vakti de değerlendirmek için gardırobunuzu da bir güzel dezenfekte etmekte fayda var. Bu sayede hem dolabınızı yeniden düzenlemiş olursunuz hem de içiniz kıyafetlerinizin hijyeni açısında rahat etmiş olur.

EV GİYİMİNDE TRENDLER

Sabah uyandığınızdan akşam yatana kadar evin içerisinde aynı kıyafetleri giymek hem sıkıcı hem de hijyen açısından sağlıklı bir durum değildir. Bazen farkında olmadan yemek yediğiniz esnada üzerinize yemek sıçrayabilir ve kuruyan yemekler mikropların çoğalmasına yol açar. Bu şekilde de gece yatağınıza yatarsanız burada çoğalan mikropların yatağınıza taşınmasına neden olursunuz. Peki, Coronanın hakim olduğu bugünlerde ev trendlerine göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar…

  • Ailenizle birlikte konsept pijama takımları giymeniz çocuklarınızla hep beraber oyun oynarken birlik hissi verecektir.
  • Coronavirisüne karşı yalnızca hijyenine dikkat eden çocuk kahramanlar galip gelebilir ve sevdiklerini koruyabilir. Bu nedenle çocuklarınıza en sevdiği kahramanların olduğu pijamaları giydirebilir ve hijyeni bu kahramanlar üzerinden anlatabilirsiniz.
  • Hem çocuklar hem de yetişkinler için kostüm tarzı peluş tulumlar bu sezon da çok sık tercih ediliyor. Evde eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek için sevdiğiniz karakterlerin peluş tulumlarına bir göz atabilirsiniz.
  • Organik pamuklu ya da bambu liflerinden yapılmış ürünler cildinizin dostudur, siz ve sevdiklerinizin hassas ciltleri en iyisini hak ediyor.
  • Pastel ve toprak tonları, pembe, mavi ve beyaz renkler ev içerisinde kendinizi daha rahat ve iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
  • Kadın ve erkek saten pijama takımları her zaman şık olarak kabul edilmiştir ancak bu sezon desenli ve renkli grafik dokunuşlarla çok daha havalı ve çekici bir hal almıştır.
  • Kadınlar için iki parçalı ya da 3 parçalı set saten takımlar oldukça kullanışlıdır.
  • Tayt, eşofman veya şortlarınızı, sloganlı tişörtlerle tamamlayıp üzerine oversize triko parçalar giyebilirsiniz.
  • Ev içinde yumuşak hisli adımlar atmak ve ayaklarını sıcak tutmak isteyenler tüylü özel tasarlanmış pandufları tercih edebilirler.
  • Hayvan figürleri, meyve desenleri ve üzerinde mesaj veren cümleli tasarımlar da ev giyiminde bu sezonun trendleri arasında.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal