Çocuklara İngilizce Nasıl Öğretilir?

Dünya üzerinde en çok konuşulan dil olan İngilizceyi öğrenmek çok önemli. Peki, çocuklarınıza nasıl İngilizce öğretebilirsiniz? Çocuklar için İngilizce öğrenme teknikleri nelerdir? Detayları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

04.06.2020-12:57 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-12:53) Çocuklara İngilizce Nasıl Öğretilir?

Çocuklarınıza evde nasıl İngilizce öğretebilirsiniz? Öncelikle sayılar, renkler günlük konuşma gibi konulardan başlayabilirsiniz. Evde çocuklarınızla keyifli İngilizce öğrenme tekniklerini sizler için derledik. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

Çocuklar İçin İngilizce Öğrenme Teknikleri

Küçük yaşta ana dil duyarak, tekrar ederek ve konuşarak öğrenilir. Çocuklar için İngilizceyi de aynı yöntemle öğrenmek daha hızlı ve daha verimlidir. Bu sebeple çocuklar yabancı dili hızlı öğrenir. Sizler için çocuklarınızın keyifle İngilizce öğrenebileceği teknikleri hazırladık. Burada en önemli detay çocuklarınızla bu teknikleri belirli rutinler halinde uygulamak. İşte o teknikler:

İNGİLİZCE OYUNLAR OYNAMAK

Günümüzde çocuklar en çok bilgisayar ve tabletlerin önünde geçirilen vaktin çocuğunuzun için daha verimli geçmesini ve İngilizce öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Online oyunlar dışında resimli oyun kartı setleri de satın alarak hem keyifli vakit geçirip, hem de çocuğunuzun İngilizce kelimeler öğrenmesine yardımcı olabilirsiniz.

İNGİLİZCE ÇİZGİ FİLM SEYRETMEK

Çocuğunuzla beraber İngilizce çizgi film izleyerek hem görsel olarak ilgisini çekebilir, hem de çocuğunuzun İngilizceye kulak aşinalığını sağlayabilirsiniz.

EVDE VE ALIŞVERİŞTE İNGİLİZCE KONUŞUN

Dil pratiği ve kulak aşinalığı için günlük durumları ve etrafınızdaki nesneleri kullanabilirsiniz.

Örneğin günlük yaşamınızda kahvaltı ederken çocuğunuzdan kahvaltı besinlerinin isimlerini söylemesini isteyebilirsiniz. Bri başka öneride dolabında ki kıyafet isimlerini ve renklerini saymasını isteyebilirsiniz.

ŞARKI SÖYLEYEREK İNGİLİZCE ÖĞRENMEK

Şarkılar yeni kelimeler öğrenmek ve telaffuz geliştirmek için oldukça etkili bir yöntemdir. Çocuğunuzun sevdiği yabancı şarkıcıların müziklerini ezberleyerek hem telaffuzunu hem de kelime haznesini genişletebilirsiniz.

İNGİLİZCE HİKAYE KİTAPLARI OKUYARAK İNGİLİZCE ÖĞRENMEK

Çocuklar parlak renkli çekici resimleri olan hikaye kitapları çok sever. Çocuğunuzla beraber kitap okuyup ona hitap hakkında sorular sorabilirsiniz. Resimli kitaplarda hangi nesnenin nerede olduğunu veya bu hayvanın hangi hayvan olduğunu İngilizce yanıtlamasını sağlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal