Çizgili Kıyafet Modelleri

Çizgili kıyafetlerle istediğiniz orantılı görünüme kavuşmanız hiç de zor değil. Çizgili kıyafet modelleri nasıl doğru kombinlenir? Bu kıyafetleri nasıl kadınlar tercih etmeli? İşte bilmek isteyeceğiniz tüm detaylar…

09.06.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:46) Çizgili Kıyafet Modelleri

Zaman birçok şeyi değiştirse de çizgili kıyafetler zamana yenik düşmedi. Hala her kadının dolabında çizgili parçalar yer alırken nasıl doğru kombinler yapılacağını biliyor musunuz?

Çizgili Kıyafetler Kilolu Mu Gösteriyor?

Çizgili kıyafetler denizci yansımalarının kullanıldığı modeller olarak hayatımıza girmiş ve birçok tasarıma imza atılmıştı. Bu modeller arasında kilonuza uygun kıyafetler seçebilir ve olduğunuzdan daha ince bile görünebilirsiniz. Bunun için öncelikle modelleri tanımalısınız.

Yatay çizgilerin kullanıldığı sade tasarımlar olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Hem açık renk hem de hareketli detaylar olması her kadını daha hacimli gösterecektir. Bu modelleri tercih etmek istiyorsanız normalden daha zayıf olmalısınız. Zayıf kadınların da tercihleri arasında ekleyebileceğiniz yatay çizgilerden kilolu kadınlar uzak durmalı.

Gelelim nasıl daha ince görüneceğinize… Öncelikle daha zayıf görünmek için bu modellerin koyu renklerini seçmelisiniz. Beyaz üzerinde kullanılan çizgi detayları size göre değil. Son zamanların trendleri arasında bulabileceğiniz lacivert üzerinde dikey çizgiler kullanılan pantolon ve elbiselerle de daha zarif görüneceksiniz. Çizgiler kalınlaştıkça daha zayıf görüneceğinizi de unutmayın.

Bu Kıyafetlerin Boyu Daha Uzun Gösterdiğini Biliyor Muydunuz?

Çizgili kıyafet modelleri arasında pantolon, kazak, etek, elbise gibi tüm parçalar yer alıyor. Modası hiç geçmeyen bu modeller arasından yapacağınız doğru seçimler boyunuzu daha uzun gösterecektir. Eğer normalden daha kısa boyluysanız seçiminiz dikey çizgili elbiselerden yana olabilir. Böylece daha uzun ve orantılı görünüm elde edebilirsiniz.

Bacak boyu kadınlar için en önemli detaylardan biri. Bu nedenle pantolon seçimi yaparken bacak boyunu kesmeyen modeller daha çok tercih ediliyor. Çizgili modelleri yardımınıza koşarken bacak boyunuzu da daha uzun göstermenizi sağlayacaktır. Dikey ve kalın çizgiler kullanılan pantolonları seçerek bacaklarınızı daha uzun gösterebilirsiniz.

Yaz günlerinin vazgeçilmez parçaları arasında etekler de var. Çizgili eteklerin demode göründüğünü düşünüyorsanız yeni parçaları henüz görmediniz demektir. Zebra desenli etekler oldukça revaçta olduğu için modern bir görünüm kazanmanız kolay olacaktır. Boyunuzu uzun göstermek için çizgilerin kalın olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Çizgili Kıyafet Kombini Nasıl Yapılmalı?

Bu kıyafetlerle yapabileceğiniz en kolay kombinler tulum seçimi yaparak başlayacaktır. Zayıf kadınların tercih edebilecekleri bu çizgili tulumlarla sadece spor ayakkabı ve bel çantası kullanmak yeterli. Böylece zarif bir görünümün yanı sıra harika fiziğinizi de ön plana çıkaracaksınız. Yaz günleri için seçebileceğimiz şort tulumları da kullanabilirsiniz.

Çizgili kıyafet modelleri gösterişli modeller olduğu için tek başına öne çıkmasına izin verin. Seçtiğiniz parçaların da hareketli olması kıyafetleri sönük bırakacağı gibi olduğunuzdan daha kalın görünmenize de sebep olabilir. Ayakkabı seçimlerinizi spor ayakkabılardan yana yapın ve çantaları büyük el çantası olarak belirleyin. Böylece modern bir görünüm kazanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal