Cinsellikte Erkeklerin Hoşlandığı Şeyler

Erkek ve cinsellik, et ve tırnak gibi bir konudur. Hemen hemen her yaştan, her gruptan erkek için bu durum olmazsa olmazdır. Erkekler fizyolojik olarak da hareketli bir bedene sahip oldukları için, spermlerinin bir şekilde saçılması gerekir.

14.07.2020-16:36 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-13:43)

Bu yönde, erkek cinsel ilişkiye girmese bile, düzenli şekilde mastürbasyon eylemini gerçekleştirir. Size güzel bir cümle kuruyorsa bile, altındaki itici motto, sizi arzulaması olabilir.

Cinsellikte erkeklerin hoşlandığı şeyler denildiğinde, bunların başında cinselliğin başlı başına kendisi gelir. Bir erkeğe cinsellik denildiği andan itibaren, aklından yüzlerce fantezi, yüzlerce pozisyon, yüzlerce an geçirebilecek bir potansiyele sahiptir. Adeta fitilin gazı ateşlenmiş gibi, heyecanla etrafta dört döner. Genel düzlemde, cinsellikte erkeklerin hoşlandıkları şeyler birbirine çok benzese de nüanslarda değişiklikler olabilir.

ERKEKLER CİNSELLİĞE NASIL BAKARLAR?

Erkekler fırsatını buldukları her anda, cinsellik yaşamak üzerine programlanmışlardır. Onları yapacakları işlerden, büyük büyük konuşmalarından, hemcinsleriyle veya çekirdek aileleriyle (anne-baba, akraba) buluşmalarından alıkoyacak yegâne çeldirici cinselliktir. Bunun için, balığa gitmekten, rakı içmekten, halı saha maçından, playstation oyunundan, paradan, yemeden-içmeden ve uykudan bile feragat edebilirler.

Cinsellikte erkeklerin hoşlandığı şeyler, oyunsuluktur! Bu oyuna asla hayır diyemezler. O yönde, çabuk uyarılırlar. Hele, bir de karşıdan bir etki, bir yanıt, küçük bir kıvılcım alırlarsa hızla gaza basarlar. Bu anlamda, çocuk gibi hareket ederler; gerilirler, küserler, sinirlenirler. Onlara sınırı koymak karşı cinsin, yani kadının elindedir. Kadın sınır koymazsa, erkek tüm bentleri yakıp yıkabilir. Çünkü, artık belden aşağı bir bölgeye kan pompalanmaya başlamış, hormonlar tavından çıkmış, nabız şiddetle atmaya başlamıştır.

ERKEKLER CİNSELLİKTE NEYE HAYIR DİYEMEZLER?

Cinsellikte erkeklerin hoşlandığı şeyler denilince, ilk başta flört akla gelir. Erkek, flört etmeye uygun bir varlıktır. Ona attığınız ufacık bir mesaj, gönderdiğiniz bir ima bile onu çok heyecanlandırır.

Cinsellikte erkeklerin hoşlandığı şeyler, önemsenmeleri ve kendilerini güçlü hissetmeleridir. Her biri buranın kralıyım; senin Tarzan’ın benim şeklinde gezmeye programlıdır. Onun özgüvenini kıracak hareketlere girişirseniz, bundan hoşlanmazlar. Hatta, sizden uzaklaşırlar. Ayrıca, dırdır yapan, tatmin olmayan, huysuz kadınlara da dayanamazlar. Ağlamak, yerlere yatmak, diz çökmek onlara göre değildir. Kendilerini ezdirmeyen, öz güveni yüksek kadınlara asla hayır diyemezler.

Cinsel çekimden, görsellikten, seksi şeylerden çok etkilenirler. Özellikle, geniş kalçalara, dolgun göğüslere ve iri dudaklara hayır diyemezler. Saçların savrulması, gözlerin kaydırılması, ince boyun hareketleri onları çarpar. Bakışlara da dayanamazlar. Ayrıca, fantezilere de asla hayır diyemezler. Onunla istediğiniz oyunu oynamak adına, çevrenizde dört dönmesini sağlamanız mümkündür.

Erkekler cinsellikte dominant olmaktan, yönetmekten hoşlansalar da bir kısım erkek de, yönetilmeye bayılır. Bu tarz erkeklere baskın davranan kişi, onunla cinsel ilişkiye girecek insandır. Dominant erkeklerse, komut vermekten, ‘dirty talk’ konuşmalardan, argodan haz alırlar.

Erkekler, cinsellikte iç çamaşırı, dantel, koku gibi dış faktörlerden de etkilenirler. Değişik yerlerde seks yapma deneyimleri onları büyüler. Asansör, giyinme/ soyunma kabini, deniz, çadır, ofis gibi dar alanlarda yahut banyo, mutfak, masanın üstü/ masanın altı gibi farklı bölgelerde sevişmek onları baştan çıkarır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal