Ciltteki Kararmaları Önleyecek Yöntemler

Hepimiz cildimizin sağlıklı olmasını, güzel görünmesini isteriz. Vücudumuzun en hassas yeri olan cildimiz, dış etkenlerden etkilenerek ya da yoğun stres altında kalmaktan dolayı istenmeyen lekelenmeler oluşabilir. İşte bu lekelerden kurtulmanın doğal yolları...

18.06.2020-10:53 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-10:38) Ciltteki Kararmaları Önleyecek Yöntemler

Cildimiz yaşadığımız etkenlere bağlı olarak koyu ya da açık lekelerin oluşmasına neden olur. Bu lekelerden kurtulmak için kimyasal maddeler yerine doğal malzemeler kullanarak yapacağınız maskelerle kurtulabilirsiniz.

CİLTTEKİ LEKELERE SON!

Ciltte bulunan renk eşitsizlikleri bizi rahatsız eder. Hastalıklı ya da halsiz görünmemize bile neden olabilir. Bu durumdan kurtulmak oldukça kolaydır. Size önerebileceğimiz ilk yöntem mutfaklarımızda bolca tükettiğimiz Yoğurt, yulaf ve domates karışımı olacaktır. Bu karışımı yapmak için domatesin kabuklarını soyarak rendeleyin. Bir kasenin içine yulaf ezmesi, domates rendesi ve yoğurttan birer tatlı kaşığı koyun. İyice karıştırdıktan sonra yüzünüze uygulayınız ve 20-30 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayınız.

Meyve kabuklarının ne kadar yararlı olduğunu bilmeyen yoktur. Bu maskemizde portakalın kabuğundaki vitaminden yararlanacağız. Kurutulmuş olan portakal kabuğunu rendeleyerek 1 yemek kaşığı yoğurtla karıştırın. Yüzünüze sürdüğünüz maskeyi 20 dakika boyunca bekletin. Ardından soğuk su ile yıkayın. Bu uygulamalar ciltte oluşan lekelerin geçmesinde oldukça etkili olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal