Cilt Tonunu Eşitleyen Yoğurt Maskesi! Sonuçları Şaşırtıcı

Makyaj ürünlerine ihtiyaç duymadan cilt tonunuzu eşitleyen bir maskeye ne dersiniz? Cildiniz hassas ise ve renk ayrılıkları mevcutsa bu maske kısa sürede cilt tonunuzu eşitleyecektir. Sonucu görmek için düzenli kullanım şart.

21.08.2019-10:26 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-10:13) Cilt Tonunu Eşitleyen Yoğurt Maskesi! Sonuçları Şaşırtıcı

Cildinizdeki renk eşitsizliklerini ortadan kaldıracak bir maske tarif arıyorsanız doğru yerdesiniz. Cilt bakımınızda yardımcınız olacak ve cilt tonunuzu eşitleyecek maske tarifini sizler için derledik.

LİMON SUYU BEYAZLATIR

Limon cildi beyazlatan özelliklere sahiptir. Bu özelliği ile beraber cilt dengesinin sağlanmasında ve cildi beslenmesinde destek olmaktadır. Ölü deri hücrelerin ciltten atılmasına yardımcı olur. Bununla beraber kaşıntı ve tahriş için de idealdir.

GÜL SUYU CANLANDIRIR

Gül suyu, cilt tonunu dengeleme konusunda oldukça etkilidir. Cildin yumuşacık ve canlı kalmasını sağlar. Cilt yapısını da besler.

YOĞRUT MASKESİ PÜRÜZSÜZ YAPAR

Cilt bakımında en sık kullanılan maskelerden bir diğeri de yoğurt maskesidir. Özellikle ciltteki kiri ve ölü derilerin uzaklaşmasına yardımcı olan bu maske cildi beslemeye de yardımcı olur. 

2 çay kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı bal güzelce karıştırılır. Pürüzsüz bir kıvama geldiğinde karışım cilde sürülür. Yaklaşık 15 dakika kadar ciltte kalması gerekir. Sonrasında cilt soğuk su ile yıkanır. Uygulama her gün düzenli şekilde yapılabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal