Cilt Tonunu Eşitlemeye Yarayan Maske Tarifi

Cilt tonunda yaşanan eşitsizlikler can sıkıcıdır. Bunun en büyük nedenleri arasında zararlı güneş ışınları gelir. Özellikle cildinizde bazı problemler varsa, güneş ışınları bunları daha belirgin hale getirir. Ama üzülmeyin cilt renginizi eşitlemeye yarayacak bir maske tarifini sizlerle paylaşacağız.

26.01.2019-16:27 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-16:21) Cilt Tonunu Eşitlemeye Yarayan Maske Tarifi

Cilt tonunda yaşanan eşitsizlikler can sıkıcıdır. Bunun en büyük nedenleri arasında zararlı güneş ışınları gelir. Özellikle cildinizde bazı problemler varsa, güneş ışınları bunları daha belirgin hale getirir.  Ama üzülmeyin cilt renginizi eşitlemeye yarayacak bir maske tarifini sizlerle paylaşacağız. İşte detaylar...

GÜNEŞ KREMİ ŞART

Zarralı güneş ışınlarının yanı sıra, stres, akne hormonlar ve hamilelik de cilt lekelerine sebebp olabilir. Cilt eşitsizlikleriyle mücadele etmek için, yaz kış fark etmeksizin güneş kremi kullanmak gerekir. Var olan lekeler için evde hazırlayaağınız maske tarifiniz sizlerle paylaşıyoruz.

Gerekli malzemeler:

- 1 muz

- 5 yemek kaşığı yoğurt

Yapılışı:

Bir adet muzu ezerek püre haline getirdikten sonra içine 5 yemek kaşığı yoğurt ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra tüm yüzünüze sürüp 30 dakika bekletin. Duruladıktan sonra cilt tipinize uygun bir nemlendirici ile nemlendirin. Haftada 3 defa tekrarlayabilirsiniz. Bu maske güçlü antioksidanlar içerir bunun yanında içeriğindeki laktik asit ise dokuların kendini yenilemesini kolaylaştırır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

 





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal