Cilt Lekesi Nasıl Geçer?

Yaş ilerledikçe, cildiniz zayıflar, daha matlaşır ve eskisi kadar taze görünmez. Aynı zamanda, yıllar içerisinde yüzünüzde birkaç küçük yara izi kalabilir. Peki, ciltte oluşan bu lekeler nasıl geçer? Detaylar haberimizde…

04.03.2020-17:42 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-17:25) Cilt Lekesi Nasıl Geçer?

Yüzünüzdeki en ufacık bir yara izi, yaşlanma belirtisi beraberinde kendinize olan güveninizi yitirmenize neden olabilir. Ancak endişelenmenize hiç gerek yok, çünkü mutfağınızda zaten bulunan ürünlerle kendi yüz maskenizi yaparak bu belirtilerden kurtulabilirsiniz!

MALZEMELER

  • Hindistancevizi yağı
  • Karbonat

NASIL YAPILIR?

Hindistan cevizi yağını ve karbonat tozunu küçük bir kasenin içerisinde güzelce karıştırın ve yüzünüze uygulayın. Bunu yaparken dairesel hareketlerle cildinizi hafifçe ovalayın. Maskeyi yüzünüzde 15 dakika kadar bekletin ve ılık su kullanarak iyice durulayın. Ardından, soğuk su ile yüzünüzü durulayın.

Bu gözeneklerinizin kapanmasını sağlayacaktır. Bu maskeyi her gün kullanırsanız muhtemelen üç gün sonra cildinizde önemli bir iyileşme göreceksiniz. Cildinizi daha taze, daha temiz ve sağlıklı hissedecek ve aynı zamanda gözeneklerin derinlemesine temizlendiğini hissedeceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal