Cilt Kalitesini Arttıran Gece Bakım Rutini

Cildin yenilenme hızının en üst düzeye ulaştığı gece saatlerinde, bakım rutininizi güçlendirerek daha sağlıklı bir görünüm kazanmanız mümkün.

08.12.2018-16:15 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-16:11) Cilt Kalitesini Arttıran Gece Bakım Rutini

Cildin yenilenme hızının en üst düzeye ulaştığı gece saatlerinde, bakım rutininizi güçlendirerek daha sağlıklı bir görünüm kazanmanız mümkün. Bu pratik adımlarla daha kaliteli bir uyku ve daha kaliteli bir cilde kavuşabilirsiniz.

CİLT YENİLEYEN TEMİZLEYİCİ: Hem makyaj kalıntılarını temizleyen hem de cildinize narin bir eksfoliasyon yaparak yenileyen temizleyicilerle daha ferah bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu önemli adım, gece cildinizin kendini yenilemesine ve sabah daha taze bir ciltle kalkmanızı sağlayacak.

NEMLENDİRİCİ SERUM: Cildin en temel ihtiyacından biri de nemdir. Bu nedenle gece bakımınızı nemlendiricilerle kuvvetlendirmek oldukça titizlik isteyen bir konu. Nemi cilde hapseden hyalüronik asit bakımından yeterince zengin bir serumla beslenin.

HAFİF JEL MASKELER: Uyku öncesi veya gece maskelerini sevmiyorsanız jel maskeler tam da size göre. Cilde hızlıca emilen, nem verici özelliği yüksek ve ferahlatıcı bir etkiye sahip hafif dokulu maskeler gece bakım rutininizi eğlenceli bir hale getirecek.

FERAH BİR BİTİŞ: Yatmadan önce cildinize uygulayacağınız ferahlatıcı bir yüz misti birçok cilt sorununuzu yok edecektir. Daha rahat uyumanızı sağlayacak olan bu adım, antioksidan, vitamin ve nem verici içeriklerle cildinize son dokunuşu uygulayarak enerji verir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal