Cilt Bakımında Kullanılan Doğal Sabunlar

Cilt bakımında çoğu zaman kozmetik ürünlerden faydalanırız. Ancak kozmetik ürünler yerine doğal sabunları kullanmak hem daha hesaplı hem de daha sağlıklıdır.

10.01.2019-09:27 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-09:19) Cilt Bakımında Kullanılan Doğal Sabunlar

Cilt bakımında çoğu zaman kozmetik ürünlerden faydalanırız. Ancak kozmetik ürünler yerine doğal sabunları kullanmak hem daha hesaplı hem de daha sağlıklıdır. İşte cilt bakımında kullanabileceğiniz doğal sabunlar...

Kil özlü Sabun

Derin bir temizleyicidir. Kiri cildin derinliklerinden çıkarır. Cildi besler ve sağlıklı görünmesini sağlar. Özellikle siyah nokta oluşumunu önler.

Zeytin yağlı sabun

Zeytinin içeriğindeki tüm faydalı mineralleri bünyesinde barındıran zeytinyağlı sabun, çok eski çağlardan bu yana özellikle kadınların saç ve cilt güzelliği için kullandıkları doğal bir çözüm. Kendine has hafif ve ferahlatıcı kokusu olan zeytinyağlı sabun, aynı zamanda yüksek oranda E vitamini içerir. Saçlara doğal bir yumuşaklık verir. Saçların elektriklenmesini önleyerek, parlaklığını da artırır. Doğal içeriği sayesinde saç köklerini besler, saç dökülmesini önler ve saçların hızlı uzamasını sağlar.

Lavanta Sabunu

Rahatlatıcı ve uyarıcı etkileriyle lavanta sabunu, cilde tazelik ve canlılık verir. Düzenli olarak kullanıldığında sivilceleri azaltır.

Papatya özlü sabun

Papatya çiçeklerinden elde edilen yağdan üretilen papatya sabunu düzenli kullanıldığında cildi güzelleştirir, cildin parlaklığını geri kazanmasına ve saçların güçlenmesine yardımcı olur.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal