Cilt Bakımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Cilt bakımında dikkat edilmesi gereken birçok husus vardır. Bu nedenle cilt bakımı son derece titizlik gösterilmesi gereken bir konudur. Sizin için uzman kişilerden cilt bakımında dikkat edilmesi gerekenleri cevaplamasını istedik. Detaylar haberimizde…

26.11.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-17:38) Cilt Bakımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Haber365 Özel

Sektördeki 16 yıllık tecrübemle bu işin ilklerinden sayılırım. Her yıl yenilenen cihazlar, yöntem ve uygulamalar Modernleşen Türkiye'mizin hanımlarına kolaylık, sağlık ve konfor sunuyor. İlk olarak özellikle pandemi sürecinde günlük cilt bakımları için ufak ufak bilgiler paylaşmak istiyorum. Eğer sorunlu bir cilde sahipseniz veya cilt tipinizi bilmiyorsanız mutlaka bir uzmana danışmanız gerekir. Günlük bakımınızı uygulamadan önce uzman bilgisi ve bakımı gerekir. Bunların hepsi bir bütündür. Kulaktan dolma bilgiler yerine cilt anatomisini iyi bilen uzman görüşünün tavsiye ve önerilerine uymak gerekir.

Aksi durumda ciltte dönüşü olmayan bir hasar oluşabilir. Danışanlarımıza verdiğimiz uygulama bilgilendirmelerinden sonra günlük bakım ve cilt tipine göre doğal maske önerilerinde bulunuyoruz; yıllarca pırıl pırıl parlayan sağlıklı bir cilde sahip olmalarını sağlıyoruz. Asaxiss olarak en önemli ilkemiz: uygun ödeme koşullarıyla birlikte güven içinde hizmet vermek. Yüklendiğimiz misyon ve vizyonun sorumluluğu içinde, tüm röportajlarda merak edilenleri paylaşmaktan duyduğumuz gururla bize sunulan bu köşedeyiz.

Yanlış uygulamalar, yanlış ürün kullanımı, fazla güneşe maruz kalmak, ilaç kullanımı, tedavi gören kişinin ilaç kullanımından dolayı aşırı kilo alıp-vermesi, uykusuzluk, yorgunluk cildin bozulmasına neden olur.

Peki, uygulamalı tedavi yöntemleri nelerdir?

Ciltteki soruna yönelik uygun ürünler ve serumlar kullanılır. İlk olarak cilt derinlemesine temizlenir; kimi cilt buharlı, kimi cilt buharsız olarak temizleme işlemi yapılır. Akneli ciltlere buhar uygulanmaz. Cilt temizliğinden sonra cilt yaşı ve tipine uygun olarak cilt bakım uygulamasına geçilir ve yaklaşık 45 dakika içerisinde seans tamamlanır. Seans aralıkları cildin durumuna göre değerlendirilir. Bir sonraki seansa kadar cildini koruması için dikkat etmesi gereken hususlarda kişiyle paylaşılır.

Cilt bakımı ömür boyu uygulanması gereken bir işlem mi?

Ömür boyu sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz, ancak bunun için sizlere verilen tavsiyelere harfiyen uymanız gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal