Cildinize 10 Dakikada Bakım Yapmanın Püf Noktası!

Günlük tempomuzdan en çok etkilenen ve kuruyan cildinizi 10 dakikada yenileye bilirsiniz. İşte cildinize 10 dakikada bakım yapmanın püf noktaları…

03.01.2018-11:46 - (Son Güncelleme: 24.05.2021-16:21)

Birçoğumuzun en çok mesai harcadığı şeylerden biri cilt bakımı. Gün içerisinde maruz kaldığımız kirli hava, yediklerimiz ve içtiklerimiz, stres vs. gibi birçok durum direk cilt sağlığını etkilemekte. Sizde cilt bakımı rutinlerinde kozmetik ürün kullanımından kaçınanlardansanız, sizler için hazırladığımız, evde 10 dakikada uygulayabileceğiniz nem maskesiyle cildinize sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Öncelikle şunu belirtmeliyiz. Sağlıklı ve parlak bir cilt için kendinize düzenli bir cilt bakımı rutini oluşturmalısınız. Cildinizi gün içinde maruz kalan kirli havadan derinlemesine temizlemelisiniz. Muhakkak tonik yardımı ile cilt temizliğinizi desteklemelisiniz. Sağlığınız içinde oldukça önemli olan su tüketimi, cilt sağlığınız içinde bir o kadar önemli. Bol bol su tüketin. Geve gündüz cilt temizliği sonrası yüzünüze uygulayacağınız ufak masaj hareketleriyle de cildinizde ki kan akışını yenileyebilir, sağlıklı bir görüm elde edebilirsiniz.

Özellikle mevsim geçişlerinde sürekli kuruyan cilt için artık 10 dakikada bakım yapmak mümkün... İşte 10 dakika da bakım yapmanın püf noktaları...

Yoğun Nem Maskesi Tarifi

Malzemeler

-1 adet yumurta

-1 çay kaşığı organik bal

-1 çay kaşığı limon

cilt bakımı tüyoları

Yapılışı

Bir kase içerisine bir adet yumurtayı kırıp, üstüne bir çay kaşığı balı ve bir çay kaşığı taze sıkılmış limonu ekleyip, tahta kaşık ile karıştırın. Cildinize uygulayın ve kurumasını bekleyin. Ciltte tamamen kuruyan maskeyi ılık su ile derinlemesine temizleyebilirsiniz.

Bal, cildinizi derinlemesine nemlendirirken, yumurta cildinize enerji sağlayacaktır. Limon ise cildinizin pırıl pırıl parlamasını sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal