Cildi 10 Yıl Geriye Götüren Pirinç Maskesi

Cildinizin canlılığını ve gençliğini kaybetmek istemiyorsanız günlük bakımınızda mutlaka nemlendirici ve besleyici vitaminler kullanmalısınız. Eğer cildinizin gençliğini kaybettiğini düşünüyorsanız size önereceğimiz bu maske ile rutin oluşturabilir eski canlılığına kavuşturabilirsiniz.

05.09.2019-11:47 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-11:28) Cildi 10 Yıl Geriye Götüren Pirinç Maskesi

Sağlıklı ve genç görünmek her kadının en büyük isteğidir. Cildinizin bakımını günlük güzellik ürünleri ile yapıyorsanız ve pahalı kremlere servet yatırıyorsanız size daha ekonomik ve kolay bir yöntem önerebiliriz.

GENÇLEŞTİRİCİ PİRİNÇ MASKESİ

Malzemeler:

Şayet düzenli yaparsanız sizi 10 yaş genç gösterecek maske için malzemeler şöyle: 1 yemek kaşığı bal, 3 yemek kaşığı pirinç ve 1 yemek kaşığı süt.

Nasıl yapılır?

Cezveye 1 bardak su alın ve 3 yemek kaşığı pirinci cezveye aldıktan sonra suyun kaynaması için bekleyin. Kaynadıktan sonra altını kapatıp suyun biraz soğuması için bekleyin.

Ardından pirinci süzün ve cezvedeki suyu buzdolabına soğuması için bırakın. Pirinci bir kaseye koyun ve diğer malzemeleri ilave edin, macun kıvamına gelinceye dek karıştırın.

Bu karışımı yüzünüze dairesel hareketle sürün ve 15 dakika bekleyin. Zaman sonunda yüzünüzü ılık su ile durulayın.

Buzdolabına koyduğunuz pirinç suyunu yüzünüzü iyice kuruladıktan sonra pamuğu ıslatarak sürün ve 10 dakika bekletin. Bu işlemi uyumadan evvel yaparsanız daha güzel sonuç alırsınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal