Cilde Işıltı Katan Besin Takviyeleri

Beslenmemize dikkat ederek daha ışıltılı bir cilt görünümüne sahip olmak mümkün.

09.02.2019-15:57 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-15:50) Cilde Işıltı Katan Besin Takviyeleri

Beslenmemize dikkat ederek daha ışıltılı bir cilt görünümüne sahip olmak mümkün.

Ünlü diyetisyenlerinbu doğrultuda tavsiye ettiği 3 basit ek gıda bulunuyor. Bu 3 gıda takviyesi ışıldayan bir cilt için gerekli olan şeyleri karşılıyor.

1. Klorofil damlaları

Vücudun detoks kapasitesini kuvvetlendiren sıvı klorofil geleneksel Çin tıbbına göre cildin kalitesi üzerinde doğrudan bir etkisi olan sindirim sisteminizdeki toksinlerden kurtulmamıza yardımcı olduklarından cildin parlaklığını arttırmak için çok yararlı bir besin olarak biliniyor.

2. C vitamini

C vitamini, cildin kolajen oluşumunun her devresi için şart olan bir besindir. Fakat sindirim sisteminizi olumsuz etkilememesi için korumalı haplar olanlarından kullanmayı deneyin.

Çünkü C vitamini takviyeleri askorbik asit formunda olduğu için, birçok kişi asit C vitamini sebebiyle mide problemleri yaşayabiliyor. Bu durumu engellemek için, kalsiyum, magnezyum veya potasyum mineral tuzları olan C vitamini takviyelerini kullanmayı tercih edin.

3. Koenzim Q1O

Koenzin Q10 cilt hücrelerinin canlılığını arttırır.

Yalnızca cilt lekelerini ortadan kaldırmakla değil; aynı zamanda konjestif kalp yetmezliği gibi problemlerin semptomlarını gidermeye de yardımcı olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal