Çatlakları Yok Eden Estetik Yöntemi Fibroderms Nedir?

Çatlakları yok eden ve silen fibroderm yöntemi hakkında ne olduğu, nasıl yapıldığı ve ne kadar iyileşme süresi olduğunu derledik.

23.10.2019-10:29 - (Son Güncelleme: 23.10.2019-10:27)

Fibroderms yöntemi nedir? Fibroderms işlemi nasıl yapılır? Fibrodermsin iyileşme süreci ne kadardır? Gelin sorulara birlikte bakalım.

ÇATLAKLARI YOK EDEN ESTETİK YÖNTEMİ FİBRODERMS NEDİR?

Onarımı yapılan çatlaklarda yüzde 30 ila yüzde 80 aralığında silinme gözlemlendiğini ifade eden Uzman Estetisyen Neslim Güngen, "Bu da insanın deri yapısı ve iyileşme aşamasıyla alakalıdır. Fibroderms cihazı herhangi bir lazer cihazı veya iğneli bir cihaz değildir. İşlemden evvel bölgesel anestezi kremle alanı uyuşturuyoruz. İşlemden sonra alanda morluklar meydana geliyor. Cilt yapısına nazaran iyileşme aşaması 2 ila 5 gün arasında değişiyor. Seans aralıkları 21 günde bir olup, uygulama 2- 2.5 saat devam ettirmektedir. İşlemin ardından günlük yaşamınıza geri dönebilirsiniz. İşlemin ardından cildinizde herhangi bir kabuk, yara vb. şeyler olmaz. Herhangi bir leke olmaz. Menstrual aşamasında uygulama yapılmaz. Uygulamanın ardından doğrudan olarak güneş ışığına maruz kalmaktan uzak durmalıdır. Son aşamada güvenilir, zararsız, oldukça başarılı sonuçları olan bir sistemdir" diye belirtti..

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal