Çatı Katı Dekorasyon Fikirleri

Herkesin hayalini kurduğu katlardan biri olan çatı katına sahipseniz gerçekten çok şanslısınız. Çatı katını kendinize özel olarak rahat ve şık bir şekilde dekore edebilirsiniz.

26.12.2018-12:21 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-11:58) Çatı Katı Dekorasyon Fikirleri

Herkesin hayalini kurduğu katlardan biri olan çatı katına sahipseniz gerçekten çok şanslısınız. Çatı katını kendinize özel olarak rahat ve şık bir şekilde dekore edebilirsiniz. İşte size özel çatı katı önerileri.

Eğer yaşayacağınız alan çatı katıysa burayı minimum eşya ile maksimum kullanışlı hale getirmelisiniz. Genelde çatı katlarının tavan yüksekliği sıkıntı yaratır. Bu yüzden eğimin olduğu ve yükseltiniz azaldığı yerlerde kullanacağınız eşyalarla, bu alanın yarattığı sıkıntıyı ortadan kaldırabilirsiniz.

ALÇAK YATAKLAR TERCİH EDİN

Çatı katını bir daire olarak değil de oda olarak kullanacaksanız burayı hangi amaçla kullanacağınıza karar vermelisiniz. Eğer yatak odası olarak kullanacaksanız yerden çok yüksek olmayan yatakları tercih etmelisiniz. 

Çatı katınızı çalışma odası olarak kullanacaksanız , odaya uygun ölçülerde eşya seçmeniz gerekecek. Büyük dolap ve kitaplıklar yerine raf kullanmanızı öneririz. Kapakları açılan dolaplar yerine, sürgülü kapıya sahip dolapları tercih ederseniz, bu size alan kazandıracaktır. 

AÇIK RENK MOBİLYA KULLANIN

Mobilyalarınızı yerleştirirken yapmanız gerekenlerden biri de geniş alanları kendinize ayıracak şekilde düzenlemenizdir. Alçak tavan olan bölgeye yatak, koltuk, dolap gibi geniş yer kaplayan eşyaları koymayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca mobilyalarınızı açık renk tercih ederseniz, odanız daha ferah ve aydınlık olacaktır. 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal