Çanta Modelleri

Ünlü tasarımcıların imza attıkları minicik çantalar ne kadar revaçta olsa da günlük hayatta kullanmak kolay olmuyor. Mini cüzdanları bile zor sığdıracağımız bu çantaların kullanışlı olmadığı anlaşılmış ki çanta boylarında ufak değişmeler karşımıza çıkıyor. Yeni sezonundan en trend çanta modelleri ve kombin öner

09.06.2020-12:40 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-12:39) Çanta Modelleri

2020/2021 ilkbahar yaz sezonunun çanta defilesinde star parçaların hala mini çantalar olduğunu görmüştük.

Peluş Çantalarla Nasıl Kombin Yapılır?

Geçtiğimiz kış tüm parçalarda peluş tasarımlar ön plana çıkmış ve farklı yansımalarda hayat bulmuştu. Alışık olmadığımız bu tasarımlar birçok kadının favorileri arasında yerini aldığı için yeni sezonun popüler çantalarından olmaya devam edecek. Peluş çanta tek başına çok güzel görünse de çanta seçiminizi doğru yapmalı ve kombini çantaya uygun yapmalısınız.

Omuz çantası ve bel çantası olarak tasarımı yapılan bu modellerden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Bel çantasının hala revaçta olduğu bu sezon kombin yapmanız da daha kolay olacak. Peluş çantaları vücudu saran, sade renkli elbiselerle kullanabilirsiniz. Çanta seçiminizi tamamlamak için topuklu ve bağcıklı ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz.

2020/2021 Çanta Modelleri Neler?

2020/2021 çanta modelleri defilede birçok tasarımla sergilenmişti. Geçtiğimiz sezonun çanta modellerine benzerlik gösteren tasarımlara ufak detaylar eklenmiş ve farklı renk geçişleri tercih edilmiş. Podyumda en çok gördüğümüz çanta modelleri hala mini çantalar. Bu yılın mini çanta modasında ufak değişiklikler yapılmış ve omuz çantaları yerini el çantalarına bırakmış. Mini çantaların omuz askısını düşürmek ve elde tutmak yeni trendler arasında.

Geçmiş yansımaların hayat bulduğu tasarımlardan biri de hasır çantalar. Geçen sezonun hasır omuz çantaları bu sezon yerini el çantalarına bırakıyor. Podyumdaki modelleri incelerken ellerinde piknik çantasına benzer hasır modeller görmeniz mümkün. Bu çantaları günlük hayatında kullanacak çok az kadın olduğunu düşünerek yeni sezonda hasır çanta modasının mini ve omuz çantası olarak devam edeceğini söylemek mümkün.

Büyük Çantalara Geri Mi Dönülüyor?

2020/2021 çanta modasında daha büyük çantalar ön plana çıkıyor. El çantalarının revaçta olduğu bu sezon büyük hasır çantalar podyumda sergilendi. Omuz çantasının popülerliğini kaybettiği geçtiğimiz sezonun yansımaları ise hala devam ediyor. Bu sezon da büyük omuz çantalarına yer verilmemiş. Eğer büyük çanta tercih etmek istiyorsanız trendleri yakalamak için büyük hasır çantalar ve büyük sırt çantaları kullanabilirsiniz. Ünlü markaların sırt çantalarında büyük modelleri sergilediğini görebilir ve spor giyim tarzına sahipseniz bu modelleri kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

Çanta Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Çanta modelleri doğru tercih edilmediğinde kombinde tüm parçaların sönük kalmasına sebep olabiliyor. Aynı zamanda vücudu orantılı göstermek için çanta seçimleriniz de oldukça önemli. Uzun boylu kadınlar bu sezon trendleri yakalamak için büyük el çantalarını tercih edebilirsiniz. Ancak büyük el çantaları kısa kadınların kesinlikle uzak durması gereken modeller arasında. Kilonuzu da dikkate alarak yapmanız gereken çanta seçimlerinde zayıf kadınlar mini çanta stilini devam ettirmeli. Normalden kilolu kadınlar ise orta boyda omuz çantaları kullanabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal