C Vitamini Deposu Limon Ciltte Nasıl Kullanılır?

Limon, bildiğimiz gibi C vitamini bakımından zengindir, toksinlerin atılmasını sağlayarak ve hiperpigmentasyondan korunmaya destek olan güçlü bir antioksidandır. Peki vitamin deposu mucizevi besin limonu cildimiz için nasıl kullanmalıyız? İşte size tüyolar.

16.07.2019-13:33 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-13:22) C Vitamini Deposu Limon Ciltte Nasıl Kullanılır?

Cildinizde koyu lekeler, sivilce izleri ya da keratinizasyon varsa, cildinizi parlatmak adına limon kullanmayı deneyin.

LİMON CİLDE NASIL KULLANILIR?  

Bir bardak suya ½ limon ve 1 çay kaşığı organik bal katın. Sabahları ilk işiniz bu karışımı içmek olmalı. Bu içecek, toksinlerin atılmasını sağlar.

Salatanıza limon suyu ekleyin.

DONDURULMUŞ LİMONUN FAYDALARI  

Pigmentasyon ya da sivilce izleri olan yağlı bir cildiniz varsa limon suyunu gül suyu ile birleştirin. Karışımı cildinize yayın ve 10 dakika beklettikten sonra durulayın. 

Kuru bir cilde sahipseniz limon suyunu ve Hindistan cevizi yağı ile güzelce karıştırın, cildinize sürün ve 10 dakika sonra yıkayın.

Göz altlarınızdaki koyu lekelerden kurtulmak istiyorsanız 1 çay kaşığı sütle 1 çorba kaşığı limon suyunu birbirine karıştırın. Göz altı bölgenize sürün ve 10 dakika sonra yavaşça yıkayın.

Cildinizdeki lekelerden kurtulmak, cilt renginizi açmak adına ise lekeli bölgelere limon ve şeker karışımı uygulayın, biraz bekledikten sonra durulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal