Burun Dolgusu ( Ameliyatsız Burun Estetiği)

Burun dolgusu ( ameliyatsız burun estetiği) sayesinde herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan burnun yapısının yeniden şekillendirilmesi için fırsat elde edilmektedir. Burun dolgusu nasıl yapılır? Kimler için ideal bir işlemdir? Bu detayları uzman açıklamaları ile derledik!

13.06.2020-16:15 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-16:10) Burun Dolgusu ( Ameliyatsız Burun Estetiği)
Burun dolgusu ( ameliyatsız burun estetiği) sayesinde herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan burnun yapısının yeniden şekillendirilmesi için fırsat elde edilmektedir. Burun dolgusu nasıl yapılır? Kimler için ideal bir işlemdir? Bu detayları uzman açıklamaları ile derledik! Haberimizin devamına göz atarak süreç hakkında tüm merak edilen detaylara hakim olma imkanını elde edebilirsiniz.
Burun Dolgusu Nedir?
Burun dolgusu ( ameliyatsız burun estetiği) kapsamında son senelerde gelen taleplerin oldukça üst seviyede olduğu görülmektedir. Burun dolgusu hakkında bilinmesi gerekenler;
• Burun dolgusu burun kapsamında meydana gelen düşüklüklerin giderilmesini mümkün kılar.
• Doğum anomalilerinin giderilmesi için de harika yöntemlerden bir tanesidir.
• Herhangi bir cerrahi işlem gerektirmediği için uygulamanın sonrasında hayatınıza sorunsuz şekilde devam edebilirsiniz.
• Yapılan uygulamanın nefes alış veriş kapsamında herhangi bir soruna neden olmaması için bunun hemen öncesinde gerekli olan tüm denetimler yapılır.
Bu işlemlerin sadece alanında uzman olan isimler tarafından uygulanması gerekiyor. Ancak bu şekilde görünümden memnun kalacağınız ve sağlık bakımından da herhangi bir olumsuzluk içermeyen seçim yapabilirsiniz.
Burun Dolgusu Acılı Bir İşlem Midir?
Burun dolgusu ( ameliyatsız burun estetiği) acı veren bir işlem değildir. sadece enjeksiyon yardımı ile belirlenen alanlara dolgunun yapılması mümkün kılınmaktadır. Bu alanda burun dolgusunun sorunsuz bir biçimde tamamlanması için uygun alt yapı hazırlanarak soğutucu merhemler de uygulanıyor. Cerrahi ile kıyaslandığı zaman ne derece nitelikli ve sorunsuz bir etkiye sahip olduğunu da siz de görebilirsiniz. Hem acının olmaması hem de iyileşme gibi ayrıca bir süreç gerekmemesi hayatınıza sorunsuz şekilde devam etmenizi sağlayacaktır.
Kullanılan Dolgu Malzemesi Alerjen Midir?
Uygulamanın hemen öncesinde kullanılan dolgu malzemesinin gerekli olan tüm dermatolojik testlerden geçirilmiş olması gerekiyor. Bu alanda sizin de ayrıca herhangi bir malzemeye ya da unsura alerjiniz varsa bunu direkt olarak doktorunuz ile paylaşmalısınız. Doktorunuz ile kişisel bilgileri paylaşmak sizin sorumluluğunuzdadır. Dolgu malzemelerinin her biri hali hazırda genel standartlara göre denetimlerden geçirilmiş ve dermatolojik olarak onaylanmıştır. Bu noktada bir sorun yaşamamak için kesinlikle tüm sağlık durumu detaylarının paylaşılması gerekir.
Burun Dolgusunun Detayları Nelerdir?
Burun dolgusu aynı zamanda Liquid Rhinoplasty olarak da adlandırılmaktadır. Bu noktada cerrahi işlemlerde kalıcı bir süreç söz konusu olduğu için uygulanan işlemden geri dönüş mümkün olmamaktadır. Burun dolgusunda ise kişilerin tam manası ile istedikleri sonucu elde etmelerine kadar sürekli olarak değişim uygulama hakkı da mevcuttur. Uzmanınız ile isteklerinizi paylaşarak gerekli olan tüm uygulamaların yapılmasını ve sizin istediğiniz yönde burun tasarımının revize edilmesini mümkün kılabilirsiniz.
Tekrarlanmalı Mıdır?
Belirli aralıklar ile dolgu malzemesinde erimeler yaşanmasının sonrasında tekrarlamak gerekli olabilir. Tekrarlanabilir uygulamalar sizin için kalıcı ve sorunsuz bir sonucun elde edilmesi için çok daha verimli ve kusursuz olacaktır!
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal