Burcuna Göre Erkekleri Etkilemenin Yolları

Daha açık bir deyişle doğru yorumlanabilmiş burçlar sayesinde kadınlar erkekleri etkileme yollarını bulabilir. Aynı şekilde erkekler de kadınları nasıl etkileyebileceği konusunda burçlardan yardım alabilirler.İşte burcuna göre erkekleri etkilemenin yolları haberimize...

10.07.2018-15:58 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-15:32) Burcuna Göre Erkekleri Etkilemenin Yolları

Daha açık bir deyişle doğru yorumlanabilmiş burçlar sayesinde kadınlar erkekleri etkileme yollarını bulabilir. Aynı şekilde erkekler de kadınları nasıl etkileyebileceği konusunda burçlardan yardım alabilirler.İşte burcuna göre erkekleri etkilemenin yolları haberimize...

Koç Burcu Erkeği; Koç burcu erkekleri kaçmazlar. Bu nedenle de kovalamayı severler. Eğer dozunda bir ihtişam yakalayabilirseniz koç erkeği tavrınızdan hoşlanacak ve peşinizden gelmeye başlayacaktır. Diğer erkeklerin aksine koç burcu tam aşk adamıdır. Yani bir kadın için deli olmak onun zoruna değil hoşuna gider. Koç burcu erkeği başarılı kadınlardan hoşlanır. Onun için başarı bir güçtür ve kadının da güçlü olmasını ister. Bunun dışında size bağlanmış bir koç erkeği sürpriz yapmaktan hoşlanacak ve yatakta da sizi oldukça mutlu edecektir.

Boğa Burcu Erkeği; Öncelikle şefkatli ve merhametli bir burç olan boğa burcu, sürekli mükemmeliyetçi bir tavır takınır. Bu nedenle de seveceği kadını seçerken çok dikkatli davranır. Etkilemek istediğiniz bir boğa erkeği için mükemmel olmanız pek çok detaydan daha önemli olacaktır. Yuvanın çok önemli olduğu boğa erkekleri uyumlu ve sakin yapıdadır. Bu nedenle de boğa erkekleri öncelikle karşı taraftan beklenti içindedir. Ona ne kadar yapıcı, uyumlu ve mükemmel olduğunuzu göstermelisiniz.

İkizler Burcu Erkeği; Yıllardır çift karaktere sahip olduğu söylenen ikizler erkeği için söylenebilecek pek çok şey vardır. İkizler erkeği her şeyi yapabilen ve cesur olabilen kadınlardan hoşlanır. Onun için önemli olan sakinlik değil cesarettir. Çok başarılı kadınları sever ve ilgi duyarlar. İlk adımı karşı taraftan beklediği için muhakkak öncelikle beynini etkilemelisiniz.

Yengeç Burcu Erkeği; Çok duygusal ve evcimen erkeklere sahip yengeç burcunu etkilemek istiyorsanız, planlı, titiz ve duygusal olmalısınız. Yengeç erkekleri için annelerinin ne kadar önemli olduğunu bilmeli ve buna göre davranmalısınız. Bazı zamanlarda ona anne şefkati vermeli ve gerektiğinden daha samimi davranmalısınız. Son olarak yengeç burçları duygusal olduğu için iltifat duymaktan da çok hoşlanır. Ona yatakta ne kadar başarılı olduğunu söylemeniz sizden etkilenmesi için önemli bir ayrıntıdır.

Aslan Burcu Erkeği; Burçlar arasında erkekleri en çok egoya sahip canlılardır. Bu burcun erkeğini etkilemek istiyorsanız öncelikle kendinizi kıskandırmanız ve onun egolu tabularını yıkmalısınız. Bunu yaparken de ona ne kadar bağlı olduğunuzu ve sadakatinizi göstermeniz çoğu zaman yeterli olacaktır.

Başak Burcu Erkeği; Bilindiği gibi başak burcu erkekleri çok çalışkan ve akılcıdır. Bu nedenle de kendisine benzeyen kadınlardan çok çabuk etkilenirler. Eğer bir başak burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız çalışkanlığınızı ve mantığınızla hareket ettiğinizi ona göstermekten kaçınmayın.

Terazi Burcu Erkeği; Her ne kadar denge burcu olarak düşünülse de terazi burcu erkeği oldukça dengesiz ve kararsızdır. Bu noktada bir terazi erkekleri  etkileme de oldukça zor olacaktır. Fakat doğru adımları izleyerek kolay bir şekilde terazi erkeğini kendinize çekebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey; terazi erkeğine kendisini çok yüce ve önemli hissettirmelisiniz.

Akrep Burcu Erkeği; Genellikle kinci ve kıskanç olarak bilinmelerine karşın aşkın en güzel yaşandığı burç olarak da ifade edilir. Bu erkekleri etkilemek diğer burçlara oranla biraz daha kolaydır. Çünkü akrep erkekleri çekici olabilen ve yatakta memnun edebilen her kadına âşık olabilirler.

Yay Burcu Erkeği; Yay burcu erkeğini etkilemek isteyen bir kadın kesinlikle çok güçlü olmalıdır. Yay erkekleri arkasına dönüp bakmayan ve her daim güçlü kalabilen kadınlardan hoşlanır. Etkilemek istediğiniz yay erkekleri için duygusallığınızı geri planda bırakarak hareket etmelisiniz.

Oğlak Burcu Erkeği; Oğlak burcu erkeği etkilenebilecek erkekler arasında akreplerden sonra ikinciliği taşır. Çünkü oğlaklar da annelerine olan bağlılıkları ile bilinirler. Bu nedenle de ona anne şefkati gösterilirse çabucak etkilenir. Aynı zamanda içinizdeki seksi kadını da ona göstermelisiniz. Aynı anda ikisini de gösterebilene tüm oğlak erkeklerinin âşık olmaması ise imkânsız!

Kova Burcu Erkeği; Kıskançlıktan nefret eden kova erkeklerini etkilemek istiyorsanız kıskanmamayı ve özgür bırakmayı öğrenmelisiniz. Kovalar, kendilerini kısıtlamayan ve güvenini gösteren kadınlara bayılırlar. Yatakta sınırı olmayan kadınları daha çok severler.

Balık Burcu Erkeği; Duygusallıkları ile bilinen balık burcu erkekleri, samimilikten hoşlanır. Sürekli onunla gelecek hakkında konuşmanız doğru bir adım olacaktır. Fakat gelecek planlarında onun yanında olduğunuzu belirtmekten de kaçınmayın. Cesaret notu daha düşük olan balıklar için beraberlik ve birliktelik oldukça önemlidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal