Burcu Esmersoy Makyajı

Türkiye’nin en güzel kadınları arasında yer alan Burcu Esmersoy, gerek fiziği gerekse de yüz hatları ile epey beğenilmektedir. Pek çok kadını görüntüsü ile büyüleyen ünlü isimin doğal tonlardaki makyaj anlayışı, Burcu Esmersoy makyajı olarak anılmaya başlandı. Peki, Burcu Esersoy makyajı nasıl yapılır?

23.06.2020-08:56 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-08:48) Burcu Esmersoy Makyajı

Her ne kadar makyajı ile ön plana çıksa da Burcu Esmersoy’u ön plana çıkaran asıl şey cildine yaptığı düzenli bakım rutinleri! Eğer siz de Burcu Esmersoy’un makyaj sırlarını merak ediyor ve kendiniz de deneyimlemek istiyorsanız, işin tüm incelikleri için buyurun…

TOPRAK TONLARININ KULLANIMINA ÖZEN GÖSTERİN

Burcu Esmersoy makyaj yapımı için öncelikle çok ince bir consealerla göz kapağı tamamen kapatılmalıdır. Ardından transparan bir pudra ile göz kapağı mat bir görünüme kavuşmalı! Göz kapağına uygulanacak far rengi olarak sedefli tonlar ön planda olabilir. Sedefli toprak tonları muhakkak deneyimlemelisiniz. Bunun yanında hafif gölge olarak uygulanan bronz kahve tonları ile göze çekicilik katılabilir. Göz kapağının iç kısımlarına doğru açık kahveye geçiş yapmak, gözün gölgelendirilmesini gözle görülür kılacaktır.

GÖZ MAKYAJINDA AYDINLIK VE SEDEFLİ TONLAR

Makyaj yapımı için ünlü sunucu en fazla gözlerine önem veriyor. En çok tercih ettiği aşama ise göz pınarlarına doğru inen beyaz sedefli bir far! Renkli gözlere sahip olduğu için gözlerini ön plana çıkaran bu işlem, özellikle mavi gözlü kadınlarda mükemmel sonuçlar verecektir. Gözler için siyah eyeliner kullanıldığı gibi krem rengi ya da beyaz tonlarında göz kalemi gözün iç kısmına sürülebilir. Özellikle kısık gözler için bu işlemler daha büyük bir göz görünümü yaratacaktır. Burcu Esmersoy makyajı için kesinlikle takma kirpiklerden uzak durulmalıdır. Yalnızca iki kat maskara ile hacimli kirpikler yaratılabilir.

FONDÖTEN KULLANMAMAK İÇİN TEMİZ BİR CİLT

Eğer Burcu Esmersoy’un gerçek makyajını uygulamayı planlıyorsanız, fondötenden uzak duracağınızı bilmeniz gerekiyor. Ünlü sunucu neredeyse hiç fondöten kullanmıyor. Cildini sürekli olarak temiz tutması ve bakımlarını yerine getirmesi nedeniyle pürüzsüz bir cilde sahip! Bu nedenle kapatıcı ürünlere ihtiyaç duymuyor. Bunun yerine yüzde gölgelemeler yaratmak için highlight uygulamasına gidilebilir. Elmacık kemikleri, şakaklar ve burun kenarlarına koyu gölgelendirme yapılabilir. İşlemler sonrasında transparan pudra ile sabitleme uygulanabilir.

AÇIK TON RUJLAR TAM BİR KURTARICI

Burcu Esmersoy makyajı için son ve tamamlayıcı adım ruj seçimi olmaktadır. Ünlü sunucunun fotoğraflarına bakıldığı zaman dudaklarında soft ve açık tonları tercih ettiği rahatlıkla görülebilir. Zaten bütün yoğunluğu gözlerine verdiği için dudaklarda hafif renkler kullanmak daha doğru olacaktır. Burcu Esmersoy makyajını tamamlayabilmek için açık renk tonlarında ruj tercih etmelisiniz. Öncelikle dudak kalemi ile conture çekip, yine kalemle dudağın iç kısmı hariç her yerini boyamalısınız. Bu işlemeden sonra kalemi bir kenara bırakarak ruja geçiş yapmalı ve açık bırakılan yerler ruj ile doldurulmalıdır. Açık tonlardaki ruj işleminden sonra makyaj tamamen bitmiş olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal