Burçlar Yakın Arkadaşlarından Ne Bekler?

İnsanlar genelde yakın arkadaş dediği kişilere içlerini dökerler. Aileleriyle bile paylaşmayacakları konuları, sırları dostlarıyla paylaşırlar. Peki, burçlara göre kim yakın arkadaşından ne bekliyor? Detaylar haberimizde…

10.03.2020-09:00 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-08:53) Burçlar Yakın Arkadaşlarından Ne Bekler?

Herkes, acı tatlı günler yaşar ve bu günlerde yanında olmasını istediği bir arkadaşa ihtiyaç duyar. Burçlara göre kişilerin dostlarından birtakım beklentileri olur. Arkadaşlıklarında ufacık bir detay, herhangi bir burç için çok büyük anlamlar içerebilir. Genel olarak manevi talepleri olur en yakın dostlarından. Peki, burçlar dostlarından ne isterler? İşte detaylar…

Koç: Samimi Olmasını

Koçlar, serttir, fevri hareketleri vardır ama en dürüst burçlar arasındadır. İçlerinde bir şey tutmaz, akıllarından geçeni hemencecik dile getirirler. Bu onlar için aynı zamanda bir deşarjdır. Yakın arkadaşlarından en önemli beklentileri ise kendileri gibi dürüst ve samimi olmalarıdır.

Boğa: Düğününde Altın Takması

Boğalar, vefaya, özveriye, değer verilmesine çok önem verirler. Dostlarının kötü günlerinde her zaman yanlarında durur, onlara ellerinden geldiğince yardım etmeye çalışırlar. Boğaların arkadaşlardan beklentileri ise genel olarak maddi nitelik taşımaktadır. Bu burçlara göre vefanın en temel ölçü birimi maddi destektir. Mesala Boğa burcu için düğünde takılan altın bir vefa göstergesidir.

İkizler: Eğlenceli Bir Diyalog, Bol Gıybet

İkizler iletişim odaklıdır ve sohbetleri örtüşen, kafa dengi kişilerle dostluk kurmak isterler. Aynı pencereden baktıklarını düşündükleri kişilerle sık zaman geçirirler. Onlardan tek beklentileri eğlenceli bir diyalog kurmaları ve gıybetlerine ortak olmalıdır.

Yengeç: Haksız Dahi Olsa Savunmasını

Yengeçler dostluk ilişkilerine en çok değer veren burçlar arasındadır. Bu nedenle gerektiği zaman taraflı davranarak arkadaşlarını savunurlar. Karşı taraftan da aynı hareketi görmeyi beklerler. Haksız dahi olsalar yakın arkadaşları her türlü tartışmanın içerisinde destek çıkmalıdır Yengeçlere. Adaletli davranmak gibi düşüncelere sahip olan, objektif konuşan ve onları eleştiren kişiler, Yengeç burçlarının dostluğunu asla kazanamazlar.

Aslan: Onu Pohpohlayıp Mutlu Etmesi

Kendisini dünyanın merkezine yerleştirmeyi seven Aslan burçları, yakın çevresindeki kişilerden sultan muamelesi görmeyi isterler. Yakın ilişki kurduğu kişilerle genel olarak benzer nitelikler gösterir. Aslanların gözünde iyi bir dost her zaman onları pohpohlayıp mutlu eder.

Başak: Alınganlık Yapmamasını

Çok fazla gerçekçi bir kişiliğe sahip olan Başak burçları, hayatının her köşesinde mükemmelliği görmeyi isterler. Bunu tam olarak gerçekleştirmek mümkün olamayacağı için hayat boyu her şeyi eleştirirler. Onlarla dostluk kurmak isteyen kişiler ise Başakların eleştirelliğine hoşgörü göstermek durumundadırlar. Aksi halde arkadaşlıkları kalıcı olmaz ve bir süre sonra anlaşmazlıklar başlayabilir.

Terazi: Kararsızken Yol Göstermesini

Terazi burçlarının en negatif özelliklerinden biri aşırı kararsız olmalarıdır. Alışveriş yaparken veya herhangi bir konuda seçim yaparken bir türlü tam olarak karar veremezler. Sabırsız kişiler Terazi burçlarının bu özelliklerinden dolayı sıkılabilir. Terazilerin yakın arkadaşlarından en büyük beklentileri, onlara yeni fikirler sunmalarıdır. Teraziler yakın arkadaşlarından; sevgilileriyle, gelecekleriyle veya satın alacakları herhangi bir eşyayla ilgili kararsızlıklarına son vermelerini beklerler.

Akrep: Sırlarını Satmaması

Kötü gün dostu olan Akrepler için karşılıklı güven hayati bir meseledir. İlişki kurduğu herkese kolay kolay güvenmez, önce bir sınava tâbi tutarlar. Akreplerin dostluğunu kazanmak isteyen kişiler sır saklamasını iyi bilmelidir. Kendileri gibi ketum kişilerle yakınlık kurmak isterler. Dostlarından ilk beklentileri zor günlerde yanlarında olması ve sırlarını başkalarıyla paylaşmamasıdır.

Yay: Kendilerine Eşlik Edilmesini İster

Neşeli bir burç olan Yaylar arkadaşlık kurması en keyifli burçlar arasında yer alır. Güler yüzleri ve hayat enerjileriyle en karamsar insanlara bile mutluluk, sevgi ve umut aşılarlar. Hayatın tadının nasıl çıkarılacağını bildikleri için her zaman başkaları tarafından imrenilen kişi olur. Yayların öyle kriter olarak belirledikleri talepleri yoktur yakın arkadaşlarından. Yalnızca sosyal olmalarını ve kendilerine eşlik etmelerini isterler.

Oğlak: İş Ararken Referans Olması

Toprak grubu mensubu olan Oğlaklar materyalizmi hayat felsefesi edinirler. İnsan ilişkilerini de bununla ilgili değerler üzerine kurmak isterler. Herkesle yakın olmaz, yakın çevrelerinde az ve öz sayıda arkadaş bulundururlar. Dost olarak hayatlarında yer almak isteyen kişiler, maddi anlamda destek çıkmalıdır bu burçlara. Örneğin iş arayışındayken referans olmalıdırlar Oğlaklara.

Kova: Hep Onun Haklı Olduğunu Kabul Etmesi

İnatçı, dediğim dedik olan Kova burçları, fikirlerine muhalefet edilmesinden hiç mi hiç hoşlanmazlar. Arkadaşlık ilişkilerine çok fazla önem verirler fakat belirli kriterleri de vardır. Öncelikle dost olmak isteyen kişilerle fikriyat olarak aynı tarafa bakmayı isterler. Kovaların arkadaşlarından en önemli beklentileri ise her zaman kendilerinin haklı olduklarını kabul etmeleridir.

Balık: Sevgilisinden Ayrılınca Teselli Etmesi

Balık burçları Zodyak’ın en uyumlu ve yardımsever burçları arasındadır. Onların içerisindeki iyi niyeti gören herkes, yakın arkadaş olmak için sıraya girerler. Duygusallıkları su götürmez bir gerçek olduğu için dostlarından yalnızca manevi anlamda beklentileri olur. En çok, aşk konusunda acı çekerken yara alır Balıklar. Bu zor zamanlarında teselli beklerler yakın arkadaşlarından. Gözyaşlarını silip, destekleyici sözlerle rahatlatmalıdırlar onları.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal