Burca Göre Saç Renkleri

Saçınızı boyamak ve renk seçmek büyük bir karardır. Hepimizin bildiği gibi, saçlarınız yüzünüzü yansıtan, toplam uzunluğa ve renge bağlı olarak genel görünümünüzü etkiler. Ama sürekli aynı saç rengine sahip olduktan bir süre sonra bu durum sıkıcı olabilir!

22.06.2020-12:42 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-12:40) Burca Göre Saç Renkleri

Eğer yeni bir şey denemek istiyorsanız, ‘burca göre saç renkleri’ önerilerini sizlerle paylaşacağız. Burca göre saç renkleri şunlardır;

Koç: Koyu Kırmızı (kızıl ve tonları)

Parlak ve cesur Koç her zaman heyecan verici yeni bir şeyler denemek ister ve hiçbir şey sizi saçınızı koyu bir kızıl renge boyamaktan alı koyamaz. Kızıl saçlı olmak eğlenceli ve neşe dolu olduğunuzu gösterir. Kırmızı, her cilt tonu için en gurur verici renklerden biridir.

Boğa: Kumral

Boğa, sevgi dolu, güvenilir ve nazik bir yapıya sahiptir. Bunu yansıtan ve çok fazla dikkat çekmeyen bir saç rengi boğa burcu için uygun olacaktır. Saçınızı boyamak ve bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız, ancak çok sert bir şey yapmaktan kaçınıyorsanız, güzel bir kumral renk sizi ve kişiliğinizi yansıtacaktır. Kumral renk, insanlara sıcak olduğunuzu ancak davetkar ve arkadaş canlısı olduğunuzu da gösterecektir.

İkizler: Siyah

Bir İkizler ile arkadaşsanız, onların ne kadar yaratıcı insanlar olduklarını bilirsiniz. Saçınızı boyamak isteyen bir İkizler iseniz, siyah renk sizin için en iyi renktir. Siyah renk sizi cesur ve gizemli gösterecektir. Ayrıca özelliklerinizi keskinleştirecek ve görünümünüze genel olarak dramatik bir görünüm kazandıracaktır.

Aslan: Mor

Mor renk, mavinin aşıladığı sakinlik ve kararlılığın yanı sıra istikrarlı bir görünüm verir. Aslan için mükemmel olan kırmızı rengin şiddetli ve ateşli enerjisinin birleşimidir. Mor inanılmaz derecede gizemli ve herkesin saçınızın ne kadar renkli ve güzel olduğuna iki kez dönüp bakmasını sağlayacaktır! Mor ayrıca cilt tonu fark etmeksizin ten ile harika görünecek birkaç renkten biridir!

Başak: Pastel Pembe

Bu renk çok eğlencelidir. Pastel pembe, farklı bir şey denemek isteyen sevgi dolu, nazik ve düşünceli bir Başak için biçilmiş kaftan! Rengin daha uzun süre dayanmasını istiyorsanız, renk sabitleyici şampuanlar kullana bilirsiniz.

Terazi: Koyu Mavi

Koyu mavi, yıldızlı bir gecenin ve gökyüzünün rengidir; saçlarını boyamak isteyen her Terazi için romantik, sakinleştirici ve mükemmeldir. Koyu renklerde, hayatınızda bir kez denemek için son derece dramatik ve eğlencelidir, özellikle uzun süre kalıcı bir renk istiyorsanız mutlaka denemelisiniz.

Akrep: Platin Sarı

Akrepler tüm partilerin kalbi olma eğilimindedir, bu nedenle platin sarışın olmak sadece Akrep için mantıklıdır. Platin sarışın seksi ve güven vericidir. Özellikle de zaten sarışınsanız ve bu ekstra adıma geçmek istiyorsanız. Sizde burca göre saç renkleri önerilerimizi okuyun ve saçınızı boyamak için beklemeyin!

Oğlak: Koyu Kahverengi

Oğlaklar, hayatlarındaki bir sonraki aşamayı kontrol altına almak ve planlamakla oldukça fazla ilgilidir, ancak bu her zaman her şeyi bir araya getirmek istemedikleri anlamına gelmez. Bu renk biraz güvenli görünebilir, ancak güzel, çikolatalı bir koyu kahverengi tercih etmenin yanlış bir yanı yoktur. Zengin, zarif ve şıktır.

Balık: Gri

Gri renk ciddi şekilde yaş küçültülür, ancak Balık gibi yaratıcı ve sanatsal bir burçsanız rüya gibi ve tutkulu tarafınız için en iyi renk gridir. Bu renk ile fantezi tabanlı bir şovdan çıkmış gibi görüneceksiniz.

Bunu kim istemez ki?

Yay: Kirli Sarı

Yay burcu insanlar etraftakilerin ne düşündüğünü önemsememe eğilimindedir, bu da farklı bir şey isterse bunu yapacağı anlamına gelir. Kirli sarı renk her ten ile uyumlu olduğu için kullanımı oldukça kolay olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal