Bugün Sürtüşmemeye Özen Gösterin

Mars bugün Terazi burcunun son derecesinde devam ederken, kişisel sürtüşmeler, tartışmalar daha çok gündeminize gelebilir. Peki bugün nasıl davranmak gerekir?

18.11.2019-13:22 - (Son Güncelleme: 18.11.2019-12:58)

Mars bugün Terazi burcundayken bu gününüze nasıl yansıyacak? Bugün neler yapılabilir gelin birlikte bakalım.

Bugün ne yapılabilir? Mars bugün Terazi burcunun son derecesinde devam ederken, kişisel sürtüşmeler, tartışmalar daha fazla gündeme gelebilir. Bilhassa ilişkilerimizde gereksiz huzursuzluklardan uzak duralim. Gerginlikler tatsızlıklara sebep olabilir. Kendimizi daha fazla ortaya koymak isteyeceğimiz bir gündeyiz. Esnek davranmak gerekir.

Nelerden kaçınmalı? Gün içerisinde planları değiştirme ihtiyacı var. Fakat koşullar çok hızlı hareket etmemizi önleyebilir. Merkür de hala geri giderken, eksikleri düzeltmek durumunda olabiliriz. Duygusal bakımdan olumlu şeylere konsantre olmaya bakalım. Günün ilerleyen saatlerinde duygu ve mantık arasında bocalayabileceğimiz için bazı yanlış anlamalar olabilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/Gece  Yeteneklerimizi geliştirebiliriz. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Gece günündeyiz. Kendi iç alemimize, sezgilerimize kulak vermek zorundayız. Bugün düşüncelerimizde daha esnek davranmaya özen gösterelim. Aşırı önyargılar ilişkilerimize ve hedeflerimize engeller çıkartabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal