Bugün Şanssızlıklar Olabilir!

Yeniay henüz doğmadı ve Ay Akrep’te iyice küçülme aşamasında, böyle anlarda bitişler ve sonlanmalar dikkat çekebilir.

25.11.2019-13:18 - (Son Güncelleme: 25.11.2019-13:09)

Gezegenler bugün ne konumda. Bugün neler yapılmalı neler yapılmamalı? 

Bugün ne yapılabilir? Henüz yeniay doğmadı ve Ay Akrep’te iyice küçülme evresinde böyle durumlarda bitişler ve sonlanmalar dikkat çekebilir. Daha çok eldeki işleri tamamlama alanında hareket etmeliyiz. Bazen kontrolsüz veya gizli koşullar öne çıkabilir ve isteklerimiz yönünde bize ilerleme imkanı sağlamayabilir.

Nelerden kaçınmalı? Bugün gereksiz risklere girmemeye dikkat edelim. Ay sabah saatlerinde Neptün’le açı içinde iken sezgilerimiz çok açık olabilir ve bilinmeyen veya gizli şeylere fazlası ile açık olabiliriz. Fakat kendi kendimizi kandırma yoluna da gidebiliriz. Bu saatlerde daha pozitif bir tutum izlemeye gayret gösterelim. Öğle sonrasında çaba ve gayret göstermemiz gereken durumlar var.    

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 12/Köpek   Süregelen konuları tamamlamanız gerekebilir. Mayalara göre güven vericiliği ve bağlılığı tanımlayan köpek günündeyiz. Sevdiklerimizle birlikte olmak, ailevi konularla ilgilenmek veya yakın arkadaşlarımızla birlikte olmak için uyumlu bir gün. Cesaret göstereceğimiz konularla da karşılaşabiliriz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal