Bugün Beklentileriniz Yüksek Olabilir!

Ay bugün akşam saatlerine dek (19:14) İkizler burcunda kalıyor. Peki bu durumda neler yapılabilir ya da yapılmamalıdır? Gelin bugün ile ilgili nelere dikkat edilmeli birlikte bakalım.

15.11.2019-12:46 - (Son Güncelleme: 15.11.2019-12:44)

Bugün ne yapılabilir? Ay bugün akşam saatlerine dek (19:14) İkizler burcunda kalıyor. Günün ilk yarısında fikirlerimizde değişiklik yapmak, bazı kararsızlıklar veya başkalarının etkisi altında kalmak nemli hale gelebilir. Yine de öğle saatlerinde beklentilerimiz bir hayli yüksek. Hukukla, sosyal mevzularla ilgili bazı tatminsizlikler, karşıtlık barındırn konular gündeminze gelebilir. Kendimize aşırı güvenmektense daha gerçekçi olabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Akşam saatlerinde Yengeç burcuna devam eden Ay, ailevi mevzuları, hassasiyetleri öne çıkarıyor. Bu saatlerde başkalarına yardım etmek, merhamet göstermek gerekebilir. Duygusal ortaklıklar, anlayış gösterebileceğimiz imkanlar oluşturabiliriz. Fakat çok net ve objektif davranmak öyle kolay değil. Sezgilerimize, iç dünyamıza daha çok güvenebiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 2/Yönetici Ortaklı konulara dikkat etmek gerekiyor. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal