Bu Yöntemle Vücut Tüyleri Görünmez Olacak

Vücuttaki tüylerden tamamen kurtulmak mümkün fakat yüksek maliyete sahip olduğu için herkes tarafından bu yöntem tercih edilemiyor. Her defasında ağda ve epilasyon gibi acı verici işlemlerle de uğraşmak istemiyorsanız vücut tüylerinizin neredeyse görünmez olacağı yöntemleri deneyebilirsiniz. İşte detaylar…

04.04.2020-14:09 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-12:05) Bu Yöntemle Vücut Tüyleri Görünmez  Olacak

Kadınların en büyük çilesi şüphesiz istenmeyen tüylerdir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyen kadınlar ağda, jilet, epilasyon gibi yöntemleri kullansalar da bir türlü istedikleri sonuca ulaşamıyorlar. Kalıcı çözümlerle tüylerden kurtulmak ise oldukça maliyetli bir işlemdir. Ancak evinizde bulunan malzemelerle uygulayabileceğiniz yöntemler sayesinde vücudunuzdaki tüylerin incelmesini ve zamanla görünürlüğünün azalmasını sağlayabilirsiniz. İşte o yöntemler...

PAPATYA ÇAYI

Rahatlatıcı özelliği ile bilinen papatya çayı, kadınların vücut tüylerini inceltmede ve görünürlülüğünün azalmasında yardımcı olabilir. Bir bardak suya bir tutam papatya atıp kaynatın. Kaynadıktan sonra süzüp soğuması için bekleyin. Daha sonra çayı kollarınıza uygulayarak kurumasını bekleyin ve ardından soğuk su ile yıkayın. Bu kollarınızdaki tüylerin zamanla incelmesini sağlayacaktır.

LİMON SUYU

Yarım limonu direkt olarak kolunuza veya bacağınıza uygulayabilirsiniz. Uyguladıktan sonra en az 15-20 dakika güneşe çıkmadan bekleyin. Bu işlemde tüylerinizin incelmesini sağlayacaktır. Eğer cildiniz hassassa limon suyunu bal ile karıştırarak da uygulayabilirsiniz.

PAPAYA - ZERDEÇAL KARIŞIMI

2 yemek kaşığı papaya ezmesi ve bir yemek kaşığından biraz daha az zerdeçal tozunu iyice karıştırın. Ardından kollarınıza ve bacaklarınız uygulayıp 15 dakika boyunca bekletin. Bu işlemi haftada bir kere tekrarlayın. Bu karışım epilasyon esnasında da uygulanırsa daha iyi bir sonuç alırsınız.

NANE ÇAYI

Yapılan araştırmalar nanenin doğal bir saç inceltici olduğunu ortaya koymuştur. Düzenli olarak nane çayı tüketmek vücudunuzdaki testesteron seviyesinin azalmasını ve vücut tüylerinin büyümesini yavaşlatır.

PONZA TAŞI

Ponza taşı, cildinizdeki ölü derilerin temizlenmesini ve cildinizin canlı gözükmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra ponza taşı istenmeyen tüylerden de kurtulmanızı sağlar. Taşı yaklaşık 10 dakika boyunca ılık suyun içerisinde bekletin ve ardından kollarına, bacaklarınıza uygulayın. Zamanla tüylerinizin inceldiğini göreceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal