Bu Yaz Her Yerde Göreceğiniz 5 Trend

Önümüz yaz! Yazın yaklaşmasıyla trend alarmları çalmaya başladı bile. Bu yaz her yerde göreceğimiz 5 trend parçayı sizin için bir araya getirdik. Bu parçalara gardırobunuzda yer açın!

09.04.2020-18:35 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-18:14) Bu Yaz Her Yerde Göreceğiniz 5 Trend

Yaz mevsimi yaklaşırken dolaplardaki kalın kazaklar bazaların altına veya hurçların içerisine kaldırıp yazlık cıvıl cıvıl parçalara yer açılıyor! Önümüzdeki güzel yaz ayları için dolaplarınızda mutlaka yer alması gereken 5 trend parçayı sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

KARPUZ KOLLAR

Büyük, gösterişli ve romantik olan karpuz kolları bu yaz her yerde göreceğiz. Aslında, kış sezonundan sık gördüğümüz bu trend, yaza sarkarak, elbise ve croplarımızda da kendini gösteriyor.

KETEN PARÇALAR

Yazın olmazsa olmazları arasında kesinlikle keten parçalar yer alıyor. Rahat olduğu kadar şık olan keten parçalar doğru kombin ve aksesuarlarla kendinizi her zaman için iyi ve havalı hissetmenizi sağlayacak!

DOKUMA ÇANTALAR

2019 senesinde başlayan dokuma çanta trendi, bu yaz da devam edecek gibi. Markaların genelde hasır kullanarak koleksiyonlarında yer verdiği bu aksesuar, yaz için oldukça ideal.

DENİM ŞORTLAR

Yaz aylarının vazgeçilmez parçası olan denim şortlar, her ortama uyum sağlayan tam bir yaz dostudur! Hem rahat hem de şık bir tercih olan denim şortlar eminiz herkesin gardırobunda yer alıyordur.

TOPUKLU PARMAK ARASI TERLİKLER

Geçtiğimiz sene ayakkabılardaki akıl almaz tasarımları hayatımıza dahil etmiştik zaten. Topuklu parmak arası terlik tasarımları modaya hız kesmeden yön vermeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal