Bu Malzemeyi Saç Maskelerinize Mutlaka Ekleyin

Evde doğal saç maskesi hazırlarken mutlaka içerisinde bulunması gereken bileşenler vardır. Tamamen doğal olan bu bileşenleri saçlarınızı besleyerek sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar. İşte evde hazırladığınız saç maskelerinizin içerisine mutlaka eklemeniz gereken doğal bileşenler…

06.04.2020-18:19 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-17:56) Bu Malzemeyi Saç Maskelerinize Mutlaka Ekleyin

Doğal ürünler, evde hazırlanan saç maskeleri için vazgeçilmez ürünler arasında yer alır. İçerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmayan doğal malzemeler saç sağlığını korumada önemli bir rol oynar. Saç maskenizi hazırlarken asla eksik etmemeniz gereken ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte saç maskesi yaparken mutlaka kullanmanız gereken doğal ürünler…

ARGAN YAĞI

Argan yağı, saçların yumuşamasını, nemlenmesini ve korunmasını sağlayan harika bir doğal bileşendir. Hangi tür saça sahip olursanız olun argan yağı, saça parlaklık ve nem veren vitaminler, mineraller ve yağ asitleri ile doludur.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Hindistan cevizi yağı, orta zincirli yağ asitleri ve laurik asit ile saça tamamen nüfuz ederek besleyici özelliğe sahip olan doğal bir bileşendir. Bu asitler saç yüzeyinize nüfuz ederken; saçınızdaki yağ, mineral ve vitamin içeriğinin artmasını sağlarlar. Tüm saç tipleri için uygundur.

SHEA YAĞI

Shea yağı, stereik, oleik ve linoleik asit gibi birçok faydalı yağ asitlerinin yanı sıra vitaminler, mineraller ve kateşinler ile dolup taşmaktadır. Bu özelliği sayesinde saç maskenizde mutlaka yer vermeniz gereken bir maddedir.

AVOKADO YAĞI

Avokado, E Vitamini, potasyum, lesitin, yağlı klorofil gibi pek çok sağlıklı bileşen içermektedir. Saçlarınızın sağlıklı parlaklığa kavuştuğunu göreceksiniz.

YEŞİL ÇAY

Yeşil çay, antioksidanlar, vitaminler ve minerallerle doludur. İçeriğinde B vitaminleri, folat, polifenoller ve amino asitler bulunmaktadır. Saçınızı yenilemek için shea yağı ile mükemmel bir uyum sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal