Bu Hafta Burcunuz Neler Söylüyor?

Sizde yeni haftaya başlarken burcunuzun ne söylediğini merak edenlerden misiniz? İşte haftalık burç yorumları...

10.02.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-10:45)

Sizde yeni haftaya başlarken burcunuzun ne söylediğini merak edenlerden misiniz? İşte haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU

Sosyal ortamlarda bulunabilir, yeni aktivitelere katılabilirsiniz. Dolunayın etkisiyle bekar olanlar yeni bir aşka yelken açabilirler. Evliler ise; çocuk konularına odaklanabilirler. Farklı bir bakış açısıyla hareket ederek, hayatta istediğiniz konuma gelebilirsiniz. Yanlış insanlara emek verdiğinizi fark edebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Perşembe gününe kadar kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Sonrasında ise; kariyerinize ve statünüze odaklanabilirsiniz. Hem aile, hem de iş ortamında yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bir sağlık sorunu için kan vermeniz gerekebilir. Ancak büyük ihtimalle sonuç iyi çıkacaktır. İç sesinize güvenin.

İKİZLER BURCU

Yoğun bir çalışma temposuna girseniz de, aslında evde olmayı daha çok isteyeceksiniz. Eşinizin aile büyüklerinden biri kalbinizi kırabilir. Çalışma hayatı olanlar olumlu anlaşmalar yaparak kazançlarını artırabilirler. Hafta sonuna doğru hukuk, eğitim, yolculuk konularına yoğunlaşabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Finansal konular zamanınızı alabilir. Kardeşiniz veya yakın arkadaşınız yüzünden eşinizle problem yaşama riskine dikkat edin. İç sesinizi dinleyerek hareket ederseniz problemi aşabilirsiniz. Sosyal çevrenizden bazı insanlara gereğinden fazla değer verdiğinizi anlayacağınız gelişmeler olacak.

ASLAN BURCU

Bu hafta burcunuzda gerçekleşen dolunay; sizi uzun zamandır beklemeye aldığınız, evlilik veya ortaklık konularında harekete geçirecek. Ancak egoyu biraz arka plana atmak çok daha iyi olur. Hukuk, eğitim, turizm sektörlerinde iş yapanlar; geçmişte yaptıkları hatalar yüzünden maddi kayba uğrayabilirler.

BAŞAK BURCU

Günlük rutinler, sağlık veya evcil hayvan işlerinin ön planda olacağı bir hafta. Hafta sonu ise; bekarlar sevgilileriyle, evliler çocuklarıyla daha çok vakit geçirecekler. Genel anlamda hislerinize güvenerek hareket ederseniz aile, ev, gayrimenkul konularında doğru kararlar alma şansınız yüksek.

TERAZİ BURCU

Aile, gayrimenkul konularında sosyal çevrenizden bir kadınla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Evliler çocuklarına ve ailelerine daha çok zaman ayırabilirler. Sağlığınız veya evcil hayvanınız için ekstra ödemeler yapabilirsiniz. Çalışma hayatındakiler yepyeni anlaşma fırsatları yakalayabilirler.

AKREP BURCU

Bu hafta ailenizle ve kardeşlerinizle bolca vakit geçirebilirsiniz. Çalışanlar kadın müdürleriyle ilgili sorunlar yaşayabilirler. Gayrimenkul alanında yurt dışı veya şehir dışı yatırım planı olanlar, bu hafta anlaşma yapabilirler. Bekar olanlar kardeşleri nedeniye sevgilisinden ayrılabilirler.

YAY BURCU

Ticari ve maddi konuların ön planda olacağı bir hafta. Evliler kayınvalideleriyle sorun yaşayabilirler. Bu durum canınızı çok sıkabilir. Ancak olayları kontrol altına alabileceksiniz. Ortak iş yaptığınız insanlarla uyumu kolay yakalayabileceksiniz. Bekarlar yanlış kişilere emek verdiklerini fark edebilirler.

OĞLAK BURCU

Hafta başında ödemeleri yapıp, sonrasında kendinize odaklanacaksınız. Bu hafta maddi konular nedeniyle, kardeşiniz veya yakın arkadaşınızla şiddetli diyaloglar yaşayabilirsiniz. Bekar olanlar evliliğe ilk adımı atabilirler. İş arayanlar da yeni bir iş anlaşması yapabilirler.

KOVA BURCU

Cuma gününe kadar kendinize odaklı ve ön planda olmak isteyebilirsiniz. İkinci yarısında ise; daha içe dönük ve inziva moduna geçebilirsiniz. Bekarlar arkadaş çevreleri yüzünden sevgilileriyle tartışabilirler. Çocuğu olanlar ise; çocuklarının fazla sosyalleşmesinden dolayı sorunlar yaşayabilirler.

BALIK BURCU

Evlilik ve ortaklı işlerle ilgili ektiğiniz tohumların nihayet meyve verdiğini göreceksiniz. Hafta başında daha içe dönük, hafta sonu ise daha faal olacaksınız. Fazla para harcama riskine dikkat! Çalışma hayatında kadınlarla sorun yaşama riskiniz yüksek. Orta yolu bulmaya çalışmak en akıllıcası.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal