Bu Güzellik Sırları Pek Bilinmiyor! Ülkelere Göre Güzellik Sırları

Güzellik küresel bir olgu artık. Her ülke kendine göre bir formül bulmuş onu kullanıyor. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu listemizde şaşırtıcı birçok güzellik formülü mevcut.

16.07.2019-16:46 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-16:47) Bu Güzellik Sırları Pek Bilinmiyor! Ülkelere Göre Güzellik Sırları

Her bölgenin farklı güzellikleri var. Güzel saçlara ve yüzlere sahip dünyanın meşhur kadınları kendi ülkelerinin güzellik geleneklerini devam ettiriyorlar. Peki, hangi ülkenin güzellik sırrı nedir? İşte, dünyanın birçok bölgesinin güzellik sırları...

İSVEÇ: YEŞİL ÇAY KÜPLERİ

İsveç'lilerin gerek genetik kodlar nedeniyle gerekse ülkenin konumu nedeniyle pürüzsüz bir cilde sahip oldukları kabul edilir bir gerçek. Durum ne olursa olsun işlerini şansa bırakmayan İsveç'li kadınlar buzlukta dondurdukları yeşil çay küplerini geceleri suratlarına gezdirip tonik olarak kullanmalarıyla tanınırlar. Sonuca bakılırsa gerçekten denenesi bir yol gibi duruyor.

KOLOMBİYA: AVOKADO MASKESİ

Genelde gür koyu renk saçlarıyla bilenen kolombiyalı kadınlar, bu saçlarını muhafaza etmek için avokado maskesi kullanıyorlar. Epeyce sıcak bir iklim kuşağında olan Kolombiya'da kadınlar çokça bulunan avokadoyu bu şekilde kullanıyorlar.

TÜRKİYE: TÜRK KAHVESİ MASKESİ

Her ne kadar farklı farklı güzellik perspektifleri ve bakım yöntemleri olsa da, her Türk kadını bir ortak yerde buluşuyor, Türk kahvesi. Tükettiğimiz Türk kahvesinin telvesini soğumaya bırakıyoruz. Daha sonra bu telveyi suratımıza uyguluyoruz. Duymamış olmanız imkansız olsa da, eğer daha önce yapmadıysanız bu maskeye mutlaka bir deneyin.

KOSTA RİKA: PORTAKAL SUYU

Cilt bakımı konusunda en ilginç teknik Kosta Rika'dan geldi. Portakal suyu dendiğinde yanlış anlamayın. Bu su içmek için değil, suratınıza sürmeniz için. Sıktığınız bir orta boy portakalın içine biraz su ekleyerek seyreltin. Daha sonra karışımı bir pamuk desteğiyle yüzünüze uygulayın.

RUSYA: YULAF EZMESİ

Güzellikleriyle tüm dünyaya ünleri salınmış olan Rus kadınları yulaf maskelerini günlük yaşamlarından eksik etmiyorlar. Anneden kıza kalan miras misali bir güzellik sırrı olan yulaf ezmesi maskesi Rus kadınların pürüzsüz ve canlı bir görünüm için en fazla tercih ettikleri işlem.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal