Bu Formül İle Çilleriniz Ciddi Oranda Azalacak!

Kadınların çoğu cilt bakımlarında yüzlerce deneyim yaşarlar ve bilinir ki cildin çamaşır suyu bizim vereceğimiz formülde de kullandığımız gibi limondur. Vücudunuzdaki çilleri azaltmanın formülü bedir?

06.12.2019-12:17 - (Son Güncelleme: 06.12.2019-12:05)

Vücudunuzdaki çilleri azaltmanın formülü bedir? Kadınların çoğu cilt bakımlarında yüzlerce deneyim yaşarlar ve bilinir ki cildin çamaşır suyu bizim vereceğimiz formülde de kullandığımız gibi limondur. 

ÇİLLERİ AZALTMA FORMÜLÜ

Çil maskesi formülleri arasında “cildin çamaşır suyu ” olarak bilinen bu çil maskesinde limon suyu kullanacağız. Limon suyu, cildi aydınlatma ve lekelrden arındırma özelliğine sahiptir. 

Bir bardak içerisine bir adet limonu sıkın ve suyunu çıkartın. Limon suyunu cildinize nazikçe ve masaj yaparak sürün. Bu şekilde 10-15 dakika cildinizde kalan limon suyunu ılık su ile durulayın. Bu maskeyi günde iki defa uygulayabilirsiniz. Limon ile çil tedavisi yapmanın başka bir yolu da var. Limonu ikiye bölün. Yarım limon üstüne bir buçuk çay kaşığı şeker serpin. Nazik bir şekilde bu limonla yüzünüzü ovun. Düzenli olarak haftada bir veya iki kez uyguladığınızda çiller yok olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal