Bu Besinleri Alırken Ucuzuna Gitmeyin

Bazı besinleri alırken kimi zaman daha uygun fiyatlı olanına gideriz. Ancak bu besinleri satın alırken asla ucuza gitmeyin. Kaliteli ve organik olmasına dikkat etmeniz gereken besinleri sizin için derledik.

04.11.2019-14:19 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-14:03)

Hergün yediğimiz yiyecekleri seçerken biraz daha dikkat etmeniz gerekmektedir. İşte ucuza almamanız gereken o önemli besinler.

ÇİKOLATA

Ucuz çikolata kakao yağı, şeker ve kimyasal maddeler içerir. Lezzet ve dokusu o pek iyi değildir ve çikolatanın ağzınızda istediğiniz gibi erimez. Çikolata için alışveriş yaparken, koyu, düşük şekerli olanları seçin. Daha pahalı olan çikolata vücudunuzun gerek duyduğu antioksidanları size sağlayacaktır.

HAM BAL

Market ballarına oranla ham bal daha pahalıdır ve pastörize edilemez. Bu sebeple amino asitler,mineraller, vitaminler ve enzimler olmak üzere pek çok değişik besinler içerir. Bu sebeple bal satın alırken en iyisini almaya dikkat edin. Kalp hastalığınızı ve kanser riskinizi en aza indirebilrisiniz.

ZEYTNYAĞI

Sızma zeytinyağı, işlenmemiş ya da kimyasal maddelerle işlemden geçirilemeyen ve daha yüksek oranda vitamin ve mineral içerdiğinden dolayı daha sağlıklı sayılır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal