Brezilya Mutfağı: Banna Asada Tarifi

Güney Amerika’nın neşesi Brezilya’dan oldukça farklı bir tarif geliyor. Tatlının ve acının karışımı olan bu tarifi bayılabilirsiniz.

Brezilya Mutfağı: Banna Asada Tarifi

Güney Amerika’nın dans merkezi egzotik Brezilya’dan muhteşem bir tarif! Sadece beş dakikada hazırlayacağınız bu tarifle herkesi şaşırtabilirsiniz.

MALZEMELER

20 gr un

10 gr galeta unu

5 gr tozşeker

5 gr tereyağı

2 çorba kaşığı krema

50 gr bitter çikolata

Tane kırmızı biber

Tane karabiber

NASIL YAPILIR?

Muzu soyup dörde ayırın. Yağlı bir kaseyi alıp üstüne hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye dek kızartın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile güzelce karıştırın. Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya koyun. Unlar pembeleşinceye dek kavurun. Tozşekeri ve biberleri katın. Bütün malzemeyi kremalı çikolatayla harmanlayın. Muzun üstüne akıtarak servis edin.

 Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz

Diğer Kadın Haberleri