Bordo Çanta Modelleri

Bordo çanta modelleri bu yıl karşımıza göz alıcı tasarımlarla çıkıyor. Ünlü tasarımcıların ufak dokunuşları bordo şıklığını yakalamış ve hem özel günler hem de günlük hayatta kullanabileceğimiz modeller ortaya çıkmış. Peki bu modelleri nasıl kullanmalıyız? Bordo çanta kombini yapmak zor mu? Bilmek isteyeceğiniz

09.06.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-12:20) Bordo Çanta Modelleri

Göz alıcı tasarımlarla karşımıza çıkan bordo çantaların hangi renklerle daha uyumlu olduğunu ve modellere daha çok yakıştığını sizler için anlattık.

Yeni Sezonun Bordo Çanta Modelleri Nasıl?

Büyük bordo çantalar bir sezona damgasını vurmuş ve her kadının dolabında yerini almıştı. Geçtiğimiz yılların bordo tasarımları sade ve salaş görünümlü çantalardı. Yeni sezonda ise çantalara hareket kazandırılıyor. Renkli çantaların oldukça revaçta olduğu bu sezon bordo çantaları çok sık göreceğiz. Yeni sezonun bordo çanta modelleri el çantaları olarak karşımıza çıkıyor.

Mini çantaların elde taşınması bu sezonun en havalı görünümlerinden biri. Deri bordo çantalar arasında yapacağınız en doğru seçim yılan derisi tasarımlar olacaktır. Desenlerin her parçada karşımıza çıktığı bu sezon çantalar da oldukça hareketli tasarımlara sahip.

Bordo Çanta Şıklığı Nasıl Yakalanır?

Bordo çanta modelleri geçtiğimiz yılların aksine şık tasarımlara sahip. Çantanın şıklığına uyum sağlamak için seçeceğimiz tüm parçaların şık ve modern olması gerekiyor. Bu çantalarla kombin yaparken istediğiniz tüm parçaları tercih edebilirsiniz. Yeni sezonda spor şık görünümler daha modern olduğu için mom jeans, büstiyer ve spor ayakkabı bu kombini tamamlamak için yeterli.

Şık bir ortam için bordo çanta kombini yapmak istiyorsanız mini elbiseler seçebilirsiniz. Sarı ve haki renklerde elbiseler bu çantayla uyumlu görünecektir. Etek kullanmak istiyorsanız tercihinizi vücudu saran mini modellerden yana yapmalısınız. Midi boy etekler ve pilili etekler yeni sezonda daha çok kullanılsa da bu çantaların şık görünümünün önüne geçecektir.

Bordo Çantayla Hangi Renk Ayakkabı Giyilir?

Bordo çanta seçiminizi yaptıktan sonra kullanacağınız diğer parçalarda hem çanta modelini hem de rengini dikkate almalısınız. Bordo gösterişli, zarif ve şık bir renktir. Spor parçalara pek yakışmayan bu rengi genelde şık tasarımlarda görebilirsiniz. Bu nedenle çantayla kullanacağınız ayakkabı da zarif olmalıdır.

Bordo omuz çantaları ya da el çantalarını kullanabilirsiniz. İki model de şık görüneceği için ayakkabı seçimizi şık modellerden yana yapmalısınız. Bu sezon çok kullanılmasa da uzun ve ince topuklu ayakkabıları kullanabilirsiniz. Ayakkabı rengi ise dikkat etmeniz gereken en önemli detay. Bordo çantayla bordo ayakkabı kullanabilirsiniz. Kırmızı tonlarında olduğu gibi bordo da aynı renk ayakkabı ve çanta kombinini kaldıran nadir renklerden biridir.

Bordo Çantayla Hangi Kemerler Kullanılmalı?

Bordo çanta modelleri kemerlerle de uyumlu olması gereken özel tasarımlı modellerdir. Bordo şıklığını kaybetmemek için zarif kemerler kullanabilirsiniz. Seçeceğiniz kemer renkli olmamalı ve belinizi kalın gösterecek modeller olmamalı. Bu çantalarla sezonun en trend kemelerinden olan zincirli modelleri tercih edebilirsiniz. Şeffaf kemerler de geçtiğimiz sezondan bu yana oldukça revaçta. Bu kemerleri de bordo çantalarla kullanabilir ve istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal