Boğa Burcunun Zıt Burcu

Boğa burcu 21 Nisan ile 21 Mayıs arasındaki zaman dilimidir. Boğa burcu toprak grubundandır, dişil bir burçtur, biraz sabit fikirli ve negatif özellikler taşır. Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs’tür. Uğurlu renkleri ise ateş pembesi, açık mavi ve eflatun renkleridir. Uğurlu taşı ise elmastır.

28.07.2020-11:15 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-11:13) Boğa Burcunun Zıt Burcu

Boğa burcunun şanslı sayısı 6, şanslı günü ise Cuma’dır. Boğa burcunun zıt burcu ise Akrep burcudur. Boğa burcunun kişiliğini yansıtan şehirler Newyork, Dublin, Leipzig, ve Rodos’tur. Boğa burcunun uğurlu metali bakırdır. En sevdiği çiçekler pembe gül, pembe karanfil, şebboy ve menekşedir. En sevdiği ağaçlar ise selvi, dişbudak, asma incir, elma, armut, kayısı, badem, eğreltiotu ağaçlarıdır.

Boğa burcunun zıt burcu olarak akrep burcu öne çıkmaktadır. Boğa burcunun kişisel özellikleri ise, boğa burçları her zaman kendi hedefleri doğrultusunda ilerlerler. Hedefe odaklandıklarında tüm dikkatini toparlayabilmektedirler. Yani dikkatleri kolay dağılmaz. Aynı zamanda maddecidirler. Bir şeye sahip olmak deyimi tam onlara göre bir deyimdir. Bir şeye sahip olmayı hayatları için olmazsa olmaz gerekçelerden birisidir. İkili ilişkiler, arkadaşlık gibi konularda son derece güvenilir burçlardır. İhtiyacı olan insanlara yardımcı olmayı çok severler. Bu yüzden en yardımsever burçlar arasındadır. Sürekli güven arayışı içerisindedirler. Güvenmedikleri zaman kendilerini riske atmazlar. Yani garanticidirler. Bir şeyi amaç edindiyse onu elde edene kadar büyük sabır gösterebilir. Gösterdikleri sabır, diğer insanların gösterebileceğinden daha fazladır. Boğa burcu kadını ya da erkeği çevresinde sıcakkanlı olduğu için her zaman, aranan, beklenen bir burçtur. Soyut şeylerden hoşlanmaz, somut olaylar ilgisini çeker. Birşey onlar için varsa vardır, yoksa yoktur. Bu yüzden ruhen de doyumlu olan burçlardır. Olayları kendileri organize etmeyi çok severler bunu yaparken de kendi rahatlarını düşünürler. Her şeyi kendi beğendiği ve istediği şekilde yönetmeyi severler. Eğer çok istediği bir şeyi elde etmişse hiçbir şekilde hiç kimsenin onu elinden almasına izin vermez. Para ise boğa burcu için olmazsa olmaz değil sadece bir araçtır. Becerikli yapıları sayesinde mal edinme konusunda sorun yaşamazlar. Finans ve para konuları ilgisini çekebilir.

Boğa burcunun zıt burcuna değinmek gerekirse, boğa burcu bazen gerçekten hoşgörüsüz ve sabit düşüncelidir. Asla fikirlerinde esneklik bulunmaz. Bir şeye hayır diyorsa o tamamen hayır anlamına gelir. Fakat aynı zamanda kararlı ve amacına bağlıdır. İşte bu sebeple de bu özelliklerin zıttı olan burçlar, yani yengeç, terazi, akrep ve oğlak burçları boğa burcunun zıt burcu sınıfındadır. Zıt burç olmasına karşın akrep burcu ile bazı eksiklikleri kapatabilmesi açısından olumlu etki yaratabilir. Akrep burcunun mücadeleci, tuttuğunu bırakmayan bir yapısı vardır. boğa burcu ise sıkıldığı zaman bazewn bunalıma girdiği zamanlar olabilmektedir. Bunalıma girdiği zaman akrep burcu boğa burcuna böyle zamanlarda destek olabilmektedir. Fakat yengeç, terazi ve oğlak boğa burcunun zıt burcu olarak bu borçlar boğa burcunu fazlasıyla sabit fikirli bulmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal