Boğa Burcunun Fiziksel Özellikleri

27 Nisan ile 21 Mayıs tarihleri arasında doğan kişiler boğa burcuna mensup olur. Toprak grubundan olan boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs'tür. Şanslı sayıları 6, şanslı günleri cumadır. Boğa burcuna mensup kişiler güvenilir olmaları ve yardımseverlikleri ile tanınırlar.

28.07.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-10:34) Boğa Burcunun Fiziksel Özellikleri

Boğa burcunun en çok öne çıkan özelliği inatçı olmasıdır. İnatçı özellikleri sayesinde tuttuklarını koparan kişiler olurlar. Hedeflerine ulaşmak için yüksek çaba gösterirler. Boğa burcu olan kişiler risk almayı sevmezler. Duygularını mantıklarının önüne koyarlar. Boğa burcuna mensup kişiler tutkulu hedefleri ile çevresindeki kişilerin dikkatini çekerler. Peki boğa burcunun fiziksel özellikleri nasıldır? Gelin birlikte öğrenelim...

Boğa Burcunun Fiziksel Özellikleri

Boğa burcunun fiziksel özellikleri içerisinde genellikle ilk olarak kısa boylu olmaları dikkat çeker. Boyun yapıları kısa ve sağlam olur. Boğa burçları çoğunlukla esmer bir cilt rengine sahip olurlar. Boğaların saçları gür ve dudakları çekici olur. Saçları çoğunlukla kıvırcık ya da dalgalı olur. Boğa burcuna sahip erkekler saçları geç döküldüğü için şanslı görülürler. Boğa burçlarının gözleri çoğunlukla koyu renkli olur ve yumuşak bakışları ile dikkat çekerler. Yükselen burca bağlı olarak gözlerinin renkleri ve yapıları değişebilir. Burunları geniş ve basık olması ile dikkat çeker. Yemek yemeyi oldukça seven boğalar kilo almaya meyilli olurlar. Fakat çoğunlukla vücutları çekici bulunur. Boyunları kısa ve kalın olur. Venüs gezegenine etkisini taşıyan bu aralar güzellikleri ile çevresindeki kişilerden sıklıkla iltifat alırlar. Omuzları geniş olur. Boğa burcu mensupları gençliklerinde zayıf olsalar bile yemeğe olan düşkünlüklerinden dolayı ilerleyen yaşlarda kilo problemi yaşayabilirler. Genellikle asaletli bir görünüşe sahip olurlar. Boğa burcu mensubu kişilerin güçlü yürüyüşleri dikkat çeker.

Boğa Burcu Kadının Fiziksel Özellikleri

Boğa burcunun fiziksel özellikleri boğa kadını söz konusu olduğunda ince ve minyon olarak tanımlanır. Boğa kadınları genellikle bulundukları ortamda güzellikleri ile herkesin dikkatini çekerler. Çoğu boğa kadınının omzunda gamze bulunur. Ses tonları sıcak ve çekici bulunur. Yumuşak ses tonları sayesinde çevresindekilere güven verirler. Boğa kadınları çoğunlukla narin görünümünü ve zarafet sahibi kadınlar olurlar. Genellikle spor tarzda giysilerde giyim konusunda beğenirler. Spor giyinmediklerinde pastel renkli elbiseleri çiçek desenlerini tercih ederler. Uyumlu giyinmeye dikkat ederler.

Boğa Burcu Erkeğinin Fiziksel Özellikleri

Boğa burcunun fiziksel özellikleri erkekleri söz konusu olduğunda çoğunlukla orta boylarda olmalarıyla ön plana çıkar. Kemerli ve büyük burunları olur. Gözleri belirgin olur. Boğa erkekleri genellikle gür saçlara sahip olurlar ve saçları kolay kolay dökülmez. Çıkıp bir çeneye ve dar alına sahip olurlar. Yemeğe düşkünlüklerinden dolayı kilo almaya yatkındırlar. Boğa burcu erkekleri yakışıklılıkları ile kadınların dikkatini çekmeyi başarırlar. Çoğunlukla spor tarzda ve pastel renklerde giymeyi tercih ederler. Kıyafetlerin de uyuma dikkat ederler. Boyunları kısa olur. Boğa burcu erkekleri kilo almaya yatkın oldukları için dikkat etmezlerse boyunları ve çeneleri birleşik gibi görünebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal