Boğa Burcu

Toprak grubu burçları arasında yer alan boğa burcu, 21 Nisan ve 21 Mayıs arasında doğan bireylerin burç grubudur. Anlaşabildikleri burçlar, kendi burç gruplarına mensup burçlardır.

28.07.2020-10:31 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-10:30) Boğa Burcu

Genel itibariyle gerçekçi ve realist olmaları özelliği ile tanınan Toprak burcu grubundan olan boğa burcunun özelliklerini şu başlıklar altında toplayabilmek mümkündür:

1. Boğa burcunun kişisel özellikleri

Yönetici gezegeni Venüs olan boğa burcu tam anlamıyla idealist bir yapıya sahiptir genel itibariyle hedefledikleri şeyden Kesinlikle vazgeçmezler ve onu kazanabilmek ve Zafer yaşayabilmek için de ellerinden geleni her şekilde yatma özelliği taşırlar. Genel hatları ile duygusal burçlar arasında yer alan boğa burcu son derece güvenilirdir burçtur ve sadakate inançları yüksek burçlar arasında yer almaktadır. Ne kadar duygusal olurlarsa olsunlar aynı zamanda rahat tavırları ile dikkat çekebilirler. Hem duygusal olup hem de rahat olma özellikleri onları çekici ve etkileyici kılmaktadır. Boğa burcu özelliğine sahip olan bireyler, sorumluluk sahibi bireylerdir ve aynı zamanda insan ilişkilerine değer veren ve sıcakkanlı kimselerden oluşurlar. Finans ve yatırım konularını oldukça ilgi çekici bulan boğa burcu insanları, rahatına düşkün insanlardır. Kendi zevklerine uymayan herhangi bir şeyden muhakkak uzak dururlar. Kadın erkek fark etmeksizin koç burcu insanları genel itibari ile maddesidir. Herhangi bir yere gitmeleri gerektiği saatlerde bütün sorumluluklarını halledip gitmeyi tercih ederler ya da en rahat anlarını beklerler çünkü hem sorumluluk sahibi olmaları hem de rahatına düşkün olmaları onlar için herhangi bir randevuda düşünülmesi gereken tüm koşullardır. 

2. Boğa burcu kadınlarının özellikleri nelerdir

Boğa burcu kadınları tam anlamıyla, aşk kadınıdır. Tutku, ihtiras, aşk, onlar için çok önemli kavramlar arasında yer almaktadır. Boğa burcu kadını aşık olduğu zaman bütün realizmi bir köşeye bırakarak hayallerinin peşinden giderler ve çoğu zaman hayal kırıklığına uğrarlar. Bunun sebebi ise çok fazla hayal kurmaları ve beklentinin üstüne çıkıyor olmalarıdır. Sessiz sakin yapıları olan boğa burcu kadınları gerçek aşkı bulmak için birçok yolu tercih edebilme özelliğine sahiptir. Kadınsı duyguların ön plana çıktığı bu burçta, duygusallık yer yer hat safhaya ulaşabilir. Uçan kuştan bile nemalanmaya bilen boğa burcu kadınları, annelik gibi duygusal statüsü olan kavramlara ve mevkilere değerlidirler. Boğa burcu kadınlarının birçok şeye zaafları vardır. Ve herhangi bir şeyi çok fazla tutkuyla yapma özelliğine sahip oldukları için abartılı hareketlerde bulunabilirler.

3.Boğa burcu erkeklerinin özellikleri nelerdir 

Tüm duygusallığımı uç noktada yaşamayı tercih eden boğa burcu erkekleri, sevdikleri zaafımı duydukları Tutku ile bağlandıkları şeyler karşısında kendi özelliklerinden vazgeçebilirler çünkü oldukça fedakardırlar. Daima şefkat merhamet ve sevgiden yana Ulan kuş burcu erkekleri eşlerini sevgililerini veyahut karşı cinslerini ve sevgi duydukları herhangi bir kimseye sadakatle bağlıdırlar. Genel itibarıyla sakin yapıya sahiptirler. Koç burcu erkeğinin en büyük hayali muhakkak baba olmaktır. Sevdikleri biriyle sohbet ettikleri zaman onlara asla hayır diyemezler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal