Boğa Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Boğa burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır? Boğa burcu erkeğinin kadınlarla ilişkisi nasıldır? Boğa burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Boğa burcu kadınının bir kadında aradığı özellikler nelerdir? İşte cevaplar...

28.07.2020-10:08 - (Son Güncelleme: 21.04.2021-17:40) Boğa Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Boğa burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır denildiğinde, burada iki tip erkekle karşılaşılır. Birinci tip Boğa, toplum değerlerine ve dengeli hayata kökünden bağlı olup; daha çok nazik, incelikli, zayıf kadınları tercih eder. Onun için dış güzellik sadelikle örülüdür. İkinci tip Boğa, hem zarif kadınları tercih ederken, hem de daha seksi kadınları arzular. Bu da Boğa’nın güvenilir imajı konusunda biraz kafa karıştırıcı bir unsurdur.

BOĞA BURCU ERKEĞİ FİZİKSEL OLARAK NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?

Boğa burcu erkekleri sadakatleriyle tanınırlarken, aynı zamanda hayvansı dürtüleriyle cinselliğe de kapılabilirler. Eşlerini veya sevgililerini fiili olarak aldatmasalar bile, fantezilerini onlardan daha farklı kadınlar süsleyebilir. Bu erkekler, iki kadın arasında kalabilirler. Hatta, kafalarında, ütopik olarak düşledikleri bir idealin hayalleri vardır. Mükemmeliyeti aradıkları için, her daim ikilemde kalabilmeleri de mümkündür.

BOĞA BURCU ERKEĞİNİN KADINLARLA İLİŞKİSİ NASILDIR?

Boğa burcu kadınlarla iyi arkadaş olur. Fakat, iş flört etmeye veya cinsellik yaşamaya gelince, orada seçici davranır. Herkesle beraber olamaz. Beğenilerini gündelik karşılaşmaların dışında, genellikle özel anlar teşkil eder. Birisiyle yaptığı etkileyici bir konuşma, birisiyle özel bir yerde tanışması, ortak ilgi alanları gibi durumlar söz konusu olduğunda, çabucak kapılıverir. Yine de kontrolü elden bırakmaz. Soğukkanlı görünmeyi sürdürür.

Hayatına kolay kolay bir kadını almadığı gibi, hayatından kolay kolay da bir kadını çıkartamaz. Platonik beğenilerin adamıdır. Bazı duygularını içinde yaşar.

BOĞA BURCU ERKEĞİ NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?

Boğa burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır diye sorulduğunda, naif, ince kadınlardan diyebiliriz. Onlar için şefkat, sevgi, sarılma misali unsurlar çok önemli olduğu için, bunları minyon kadınlarda bulabileceklerine inanırlar. Kendileri yeterince dominant davrandıklarından ötürü, yanlarındaki kadının tersine, sessiz, dikkat çekmeyen ve kendi halinde biri olmasını yeğleyeceklerdir. Doğallıktan yanadırlar.

Bu burcun bir kısım erkekleri de, arzuladıkları, kendilerini uğraştıran ve peşlerinden koşturan süslü kadınları beğenirler. Hatta, yaşça olgun insanlara da ilgi beslerler. Feodal yapıları, seksüel arzularını da kamçıladığı için, açık saçık konuşabilecekleri besili kadınları da beğenirler. Seks konusundaki heyecanlarıyla, aile yaşamanın çerçevesi arasında gidip gelirler. Sonunda, aileden yana tavır koyup, iyi bir baba bile olsalar da, fantezilerini gizleyemezler. Bazen, istemeseler de, akıllarında daha önce ateşli geceler yaşadıkları kadınlardan biri olabilir. Zihinlerini baskılasalar da, bazen onun kuvvetli etkisinden de kurtulamazlar.

BOĞA BURCU ERKEĞİNİN BİR KADINDA ARADIĞI FİZİKSEL ÖZELLİKLER NELERDİR?

Boğa burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır diye irdelediğimizde, aşağıdaki kimi başlıkları sıralamamız mümkün olacaktır:

Beyaz tenli

Sarışın

Açık kumral

İnce yapılı

Zarif boyunlu

İnce belli

Sade bir gülümsemeye sahip

Ela veya bal rengi gözleri olan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal